Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гумени буфери?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Гумени буфери?

Ми за по малки камьончета?

Коментар

Ами не знам към кой да се обърна но ще направя едно допитване до всички колеги,които са заинтересовани.Понеже вече много колеги с които се срещам ме питат за най-различни каучукови изделия за джипките. Дали ще е добре да се направи отделна тема "Гумени и металогумени изделия" така според мен ще е по лесно за ориентиране и ще може да се дискутират и развиват неща от които имаме нужда.Ако подкрепите идеята и модовете разрешат имам едно малко искане съкращението "ТП" означава търговец ако може да се вмъкне "БП" Български производител ще ми е много приятно да работя за благото на форума.Поздрави на всички.
      Само спомените остават да греят в нашите сърца. 0887 51 80 51
      На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!
      Като не можеш да помогнеш на някой не пречи!

Коментар

Наскоро обикалях за буфери. Търсих от УАЗ Хънтър, че те са най близко до оптималното за целите мостове. Не намерих и взех някакви ГДР-ски, за Мултикар. Те па дойдоха малко грубички, ама кво да правя, като няма други.
        Та искам да ти кажа, че за тоя артикул има някакво търсене.

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
          Наскоро обикалях за буфери. Търсих от УАЗ Хънтър, че те са най близко до оптималното за целите мостове. Не намерих и взех някакви ГДР-ски, за Мултикар. Те па дойдоха малко грубички, ама кво да правя, като няма други.
          Та искам да ти кажа, че за тоя артикул има някакво търсене.
          Да и аз затова питам искате ли да има отделна тема за "Гумени и металогумени изделия" и ако искате кажете къде да питам и от кой зависи това.
          На човек му трябват ум,сърце и две ръце всичко останало е прах,пепел и валерианови капки!

Коментар

Дай някакави размери на буферите. От тези които изпрати на снимки май повече ми допадат първите които изпрати /пост № 5/. Нещо все повече си мисля за правоъгълни или квадрат. Нещо такова има ли?
            Давай смело с тема за "Гумени и металогумени изделия"
            Only after the last tree has been cut down,
            Only after the last river has been poisoned,
            Only after the last fish has been caught,
            Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Идеята за нова тема е добра!Така всеки ще може да си избира това което му е нужно.Ако идеята е да представиш всички артикули,мисля че ще е много полезно.
              088пет722пет99
              http://www.hydropompi.com/

Коментар

http://www.autoanything.com/garage-a...A1362A0A0.aspx

Вместо да си дупчите броните, не може ли нещо такова да се направи?
                https://m.youtube.com/watch?v=mIAYxWCXF8A

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение

Понеже споделям нуждите на колегата по-горе защото хардтоп-а ми стои зад пикапа в гаража и при вкарване решението ми е 2 тухли а от скоро една трупа.

Гумени буфери обаче също си търся с цел (раз)парк-троник, защото задната броня я изкривих вече от едно пежо а лебедката не смятам, че е най-адекватният уред за преместване на рено*

*Не знам защо, но ми върви само френски коли да ме запушват.
                  Една мравка може да носи 10 пъти теглото си.
                  Един велосипед също.

Коментар

Първоначално публикуван от NIKSD Преглед на мнение

Е това е някаква друга муха в главата, за която някои се надява да ти изкара парите от портмонето...
                    Only after the last tree has been cut down,
                    Only after the last river has been poisoned,
                    Only after the last fish has been caught,
                    Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Е,може и без пари-просто,ще си го направиш сам...От две летви или нещо друго,което ти е под ръка .
                      Онзи,който не слуша съвети е обречен да слуша упреци.

Коментар

Първоначално публикуван от REGULATOR Преглед на мнение
                        Идеята за нова тема е добра!Така всеки ще може да си избира това което му е нужно.Ако идеята е да представиш всички артикули,мисля че ще е много полезно.
                        Идеята е темата да бъде за "гумени и метало-гумени" изделия които ви трябват.Почти невъзможно и безмисленно е да кача изделията които произвеждам.Много са и в различни аспекти.Пример "трябва ми тампон за подкартерна защита"размер еди какъв си и тн.Ако е нещо по масово и го нямам правим матрица.Пример "обезшумител за джек" чета темата и преценям дали да я направя тази матрица.Буфер за еди кво си тампон за еди кво си и тн.Подложки,бодилифт и други идеи които ви дойдат на ум.Предлагам си услугите за участниците в този форум вие искате аз правя та това е.

Коментар

Здравейте днес нащраках с телефона няколко буфери и други изделия.Скоро ще има и пълен каталог сас качествени снимки и размери.Много работа е но ще го направя.Ето и малко снимчици.
                          Прикачени файлове

Коментар

От: До: Гумени буфери?

Здравей и от мен. А такива тампони за терано 2 можеш ли да направиш?
                            Натиснете снимката за да я уголемите

Име:TER (6).JPG
Прегледи:1
Размер:182.5 КБ
ID:5196122
                            TERANO II 2.7 TD 95г, MURANO 3.5 06г, ML W164 320 cdi 2010г.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X