Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо казват "кенгурятник" на ролбара ...

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Защо казват "кенгурятник" на ролбара ...

Това е гадно! Горкото животинче! Така е, като не се огледаш преди да пресечеш и друг шанс може и да не ти се отвори
    RB Patrol Team

Коментар

Руски хумор...
      Всъщност не е хумор, а сериозен проблем!
      При тези разстояния австралийците карат като бесни, а кенгуруту си тежи от 30 кг. нагоре..

Коментар

Е, снимката май си е австралийска, като гледам номера ...
        А от истински австралийци съм чувал че проблема бил наистина страшен. 3 от 7 ли, колко бяха, вида били големи като човек. Понякога зайците и кучетата правели дупки в мрежите, и тогава и тия излизали на пътя, и верно ставали такива страхотии. Тука в Странджа един приятел щеше да загине с цялото си семейство от както се оказа недорасло прасе, фиата отиде на вторични суровини, а голям звяр ...

Коментар

Снимката рекламира булбара..
          Когато купувах моя от ARB - основния коз им беше, че издържал без проблем на удар с голямо кенгуру, като го споменах на познати, ме питаха дали се чувствам добре / демек дали съм наред /..

Коментар

Питай ги твойте познати отдавна ли успяват да продават на краставичар краставици) Много е тъпо да се смееш на местните че живеели както живеели. Ми може опита и живия живот да са ги научили на тия номера, значи ти си балъка ... Аз поне не мога да не им вярвам Твойте хора май като моя комшия - понеже веднъж бил затънал в една дупка на улицата в Горна Баня, и затова вече знае всичко за офроуда))

Коментар

може да нямаме кенгура, но имаме овце, прасета, елени... е, за коне и крави казват, че нямало съществена полза от "кенгурятника"...

Знам за случай с С-класа блъснала крава... "гмурка се" под нея и излиза без таван... шофьора се спасява, лягайки към дясната седалка...
              помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

от личен опит мога да кажа, че срещага с 3 годишно жребче не е много приятна. За щастие баща ми караше немного бързо и се разминахме само с уплаха без наранявания. Но за съжаление неможеше да се каже същото за автомобила ( чистоновичка волга ) преден десен калник, маска, фар, капак, предно стъкло, стъкло на предната врата и заден калник.

Коментар

имах среща с глиганче малко само към 150 кг
                  много неприятно скорост от около 50-60км/ч ,и да ви кажа после доста ремон имаше
                  "Ако не можеш да ги убедиш, объркай ги."

Коментар

Жена ми сгази една овца с Диско-то , после не само на колата , но и на овцата нищо и нямаше защото булбара ми отдолу завършва както трябва : извит е и овцата само беше съборена от него нежно , мина между колелата и като се обърнах я видях само да се изтръсква от прахоляка .

Коментар

Първоначално публикуван от ивайло
                      Жена ми сгази една овца с Диско-то , после не само на колата , но и на овцата нищо и нямаше защото булбара ми отдолу завършва както трябва : извит е и овцата само беше съборена от него нежно , мина между колелата и като се обърнах я видях само да се изтръсква от прахоляка .
                      овцата ще да е била доста слабичка между дифа и асфалта има малко над 20см...
                      помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Не бе, просто е мека. В смисъл еластична. Колко ще живее после е друг въпрос. Идин път едвам ме спряха, бих на умирачка шофьора на няква газка щото сгази за забавление едно куче в Горубляне. Всичката му карантия беше отвънка, а още тичаше. Застрелях го да не се мъчи, а за они кретен не ми беше жал, ама дойдоха някви хора и ме спряха, много бяха и ме хванаха, и ме покриха от куките. Отстрани едни децица плачеха за кучето а тва говедо се хилеше мазно.

Коментар

та на въпроса - защо му казват кенгурятник; ИМХО - защото предпазва австралийската фауна да не влиза в автомобила през нерегламентирани места; тук е булбар - демек ограда за говеда
                          Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
                          http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
                          http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

В България е хубаво да го кръстят "депутатник", ама ха де!
                            Та кой както му отърва, така да го разбира.
                            Ендурото и сексът не са шега работа !
                            -------------
                            Животът се измерва с броят на издишванията !

http://sixdayscrazyjob.com
                            http://crazy-job.com

Коментар

Ееееех! Мечти ... Да мушнеш предния мост и да поскачаш из парламентарната зала ... Ех! Ама докато дебилчетата са вътре ... То от всичките има десетина с мозък в главата, от разните, тях съдиите ще ги измъкнат навреме, няма ядове.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X