Някой знае ли, къде могат да се намерят широки и яки алуминиеви поп-нитове, подходящи за алуминиев рифел? Шапка минимум 10 мм!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
нитове за рифел??
Свий
X
-
Не е кой-знае колко добра((( Работното им време е налудничаво (свършва в 17, 00, продавачите са брутално неграмотни).
На кръстовището на Сливница и Раковска ила два по-читави магазина. На "Геваг-България", нормални цени, неграмотни продавачи, ограничен асортимент, глупаво работно време. На съседния ъгъл - по-богат асортимент, по-грамотни продавачи, невменяеми цени. Неизвестен собственик.
Коментар
-
На кеф съм, ама ми идва като им късам крилцата -крачетата - мустачките на чиновниците. А като няма гайчици-болтчета ми се образуват нерви.
Само за бат"Бойко! С тоя калибър не съм работил от 2001-а. Търсете си го сами.
Коментар
-
Не, не ми трябва. Не искам да го чувам. Искам да убия с голи ръце алуминиевата същност на съвременния свят. Искам коя да е от аспирантките ми по алуминия да се ожени и да изчезне от живота ми. Искам да забранят алуминия и сплавите му. Или поне да ги продават в подходящ вид, а не честния народ да се чуди от къде да си купи пластинки, тръбички, кво да е ....
Хитлер капут! Мразя немците, щото са набутали алуминия в техниката. Бат"Гьоринге, кво лошо ти напраих, бе...АААА!
Коментар
-
Аз да ги гоня? Стига бе момчета, вие никога ли не сте виждали човек с ъъъ ... отношение към бирата?)) Или поне нормален чичка с бирен корем?
))
От де да знам що фенките си режат вените, аз Гражданино Следовател вобште не бех там! И нема кво тука да фамилиарничиме, гражданко Съдия, и без тва знаете къде живеа, тва ..., ай нема нужда да се питаме за телефони ръзиъш ли!
Фенки бе, фенки. Слаб характер. Ядове.
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар