Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Силова броня за Паджеро 2

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: силова броня за Паджеро 2

Тия брони всичките са годни за изработване в наши условия. Правил съм подобна на тая отгоре, ама за по-нова Тойота. Ако погледнеш в профила ми, там е посочен адреса на блога. Можеш да разгледаш.
    диф сеуянин със самоует - www.rif4x4.bg

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
      Сашко, много 'наши' майстори са правили подобни брони. Как ги искаш? Поименно?
      Фулдата например на Патрула на Иван Маринов, преди 1 световно по футбол и нещо назад.
      Аха, и на Чавдар също.

Коментар

Първоначално публикуван от Митко/fulda/ Преглед на мнение
        Аха, и на Чавдар също.
        Моята от Хюндая сега е точно на едно Паджеро и му стои доста добре. Stargazer беше пуснал някъде снимки.
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Аз пък ги правя такива. Ама си много далече. Куките си ги слага собственика. Яд ме е да ги гледам.
          Прикачени файлове
          Последно редактирано от targa; 18-08-10, 21:45.
          За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от Yaro Преглед на мнение
            Сашко, много 'наши' майстори са правили подобни брони. Как ги искаш? Поименно?
            Фулдата например на Патрула на Иван Маринов, преди 1 световно по футбол и нещо назад.
            Да де, аз не се съмнявам, че са правили, но не съм виждал такава на П2, това е. На Чавдар на Патрула бронята много ми харесва, та питам ако някой има снимки на такава монтирана на Паджеро моля да ги пусне. На Димо(stargazer) Паджерото съм го виждал , екстра е, но на мен тръбната броня ми допада повече.
            Y61

Коментар

От: Силова броня за Паджеро 2

Мноооого отдавна правих нещо такова , не мога да открия снимките... Пак на човек от Форума, ловджия. Помня, червено беше.

Коментар

Моля да ме извините, ама съм лаик. Та искам да попитам следното. Ако заменя предната оригинална броня с правена такава (например, като на Митко), ще намаля или ще увелича теглото отпред?
                Животът е това, което се случва, докато ние кроим планове....

тел. имаше преди, ама сега е в профила щото ...

Коментар

Зависи от материла, но винаги качваш килограми. Сваляш бая пластмаса и я заместваш с повече или по-малко солиден метал.
                  LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                  www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X