Обява

Свий
Няма добавени обяви.

печка - монтаж - LJ70

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• печка - монтаж - LJ70

Здравейте колеги!

Наскоро купихме една печка и решихме сами да си я поставяме с цел да свършим работата както трябва. Мислихме мислихме (аз и баща ми) и решихме , че най добре ще е ако печката е под седалката, като направим един въздуховод за да духа не само назад но и напред. Естествено точно когато почти сме свършили с работата, се намери един "професор" който твърди, че по начина по който сме я монтирали ще запалим мокета.
    Искам да кажете какво е вашето мнение по въпроса, аз лично се съмнявам да нагрее толкова много въздуховода.

Поздрави Дончо

PS Ако смятате, че снимките са неясни, ще сваля седалката за да я снимам, просто днеска бързах
    Прикачени файлове

До: печка - монтаж - LJ70

50 човека са видяли темата и никой да не знае или поне да подозира за каква температура става въпрос , както и да е, като я пуснем ще пиша какво е станало

Коментар

Първоначално публикуван от dochito Преглед на мнение
      50 човека са видяли темата и никой да не знае или поне да подозира за каква температура става въпрос
      Ми нямат сухи печки хората
      Комина(ауспуха) ако е изведен добре, би трябвало да няма проблеми по спомени е до към 50 гр. температурата. или по-точно е променлива, ако е много студено, духа хладен въздух, после когато "отвърне" този в купето и почва да става по-топъл, все пак си е маломощен нагревател
      0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

мерси за инфото. Относно аспуха, той е под педчката, както и входа за нафтата, така , че пробих купето и сега са изнесени, надявам се там да няма проблеми. Ще направя някоя и друга снимка, та ако на някой му хареса, да може да копира монтажа.

Коментар

Печка ,монтаж,параметри,размери
          Прикачени файлове
          LZ1HAH
          0888705588

Коментар

мерси много, това определено ще ми свърши работа

Коментар

В кемпера имам такава печка,и въздуха който излиза от нея,не е по-горещ от този на добро парно.Не виждам как ще запалите мокета!
              088пет722пет99
              http://www.hydropompi.com/

Коментар

Хубаво щеше да бъде ако има разстояние мужду печката и мокета и да подложиш някаква изолация-керамичен плат или картон около 5мм.Аспуха нали не опира в мокета.Такава печка и аз си търся,разкошни са,ако ти изпадне отнякаде още една свиркай да я вземам-колко нощи съм спал на такава едно време в Тира ехеййй спомени.Ако имаш нужда от изолация обади се.

Коментар

Първоначално публикуван от gena Преглед на мнение
                  Хубаво щеше да бъде ако има разстояние мужду печката и мокета и да подложиш някаква изолация-керамичен плат или картон около 5мм.Аспуха нали не опира в мокета.Такава печка и аз си търся,разкошни са,ако ти изпадне отнякаде още една свиркай да я вземам-колко нощи съм спал на такава едно време в Тира ехеййй спомени.Ако имаш нужда от изолация обади се.
                  ще питам, тази е на "Eberspächer" 1.8 KW ,купихме я за 650 лв на старо разбира се. Провери в мобилето, преди имаше

Коментар

Първоначално публикуван от dochito Преглед на мнение
                    ще питам, тази е на "Eberspächer" 1.8 KW ,купихме я за 650 лв на старо разбира се. Провери в мобилето, преди имаше
                    Имам същата и ми е излишна.
                    LZ1HAH
                    0888705588

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X