Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Къде могат да ми поставят допълнително стъкло на колата?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Къде могат да ми поставят допълнително стъкло на колата?

Здравейте!
    Искам да ми поставят стъкло на колата, по възможност да е отваряемо. Дори и плъзгащо ако е пак ще е подходящо(Нали помните как имаше едни дето са разделени на 2 части и едната се приплъзва зад другата и се отваря).
    Представете си бусовете както са от ламарина, и само където може да се сложи прозорец е отбелязано с релеф, там може да се сложи стъклото. После се изрязва ламарината и се слага стъкло.
    Имам молба:
    Само не ми казвайте известните фирми за стълкоподмяна и такива разни... От 2 години търся и не мога да открия кой може да свърши тази работа. Ако знаете някъде дето могат да свършат специфично работата ще е страхотно. Формата на стъклото не е задължително да е точно същата, понеже аз бих искал да е по-малко, иначе има опасност ако е както на снимката да се спука стъклопласта.
    Сега е :

А искам да е ето така само че отваряемо или плъзгащо се странично стъкло :

CITYEL

До: Къде могат да ми поставят допълнително стъкло на колата?

Има една реклама "Объркал си рейса пич" ...та и тук,това е:Под-форуми : Мотори (Enduro).....за какви стъкла става на въпрос тук,за какви коли.....или си объркал подфорума или не знам

Модераторите явно постоянно се сблъскват с такива неща,ха сега да се трие ли,да се мести ли,да му се отговяря ли на запитващия....

Коментар

Малеййй, сорри аз докато съм бил сънен ..
      Видях само "общи приказки" и айдеее.. То това е с номер за мотор, нали е на 3 колела.
      Може ли да се премести?...
      То не че някой дето кара мотор (то и аз карам де ), няма вероятност да знае.. Ама в по общ раздел е по-добре.
      Сори пак.
      Последно редактирано от kirech; 25-10-09, 08:04.
      CITYEL

Коментар

Първоначално публикуван от kirech Преглед на мнение
        Малеййй, сорри аз докато съм бил сънен ..
        Видях само "общи приказки" и айдеее.. То това е с номер за мотор, нали е на 3 колела.
        Може ли да се премести?...
        То не че някой дето кара мотор (то и аз карам де ), няма вероятност да знае.. Ама в по общ раздел е по-добре.
        Сори пак.
        Като гледам, най-лесно ще стане с един люк на тавана
        DJ Иван Тодоров, Вашият парти диджей: http://djivantodorov.com/

Коментар

Честно казано, не ми идна на ума нищо, освен да се примолиш на Георги Червендинев. Но при всички положения ще е голяма разправия и много време. Пък идва зима, а в студа смолата не ще.
          Той има регистрация тук, прати му лично съобщение. Че не знам колко често влиза.

Коментар

Хайде пусни една снимка на твоето (или линк ако си пускал вече) че не се сещам точно какво искаш.....но ми прилича на задните стъкла на "Трупър І" дълъг двуврат
            0877 17 07 27 Понеделник - ден за почивка

Коментар

Първоначално публикуван от дядо владо Преглед на мнение
              Хайде пусни една снимка на твоето (или линк ако си пускал вече) че не се сещам точно какво искаш.....но ми прилича на задните стъкла на "Трупър І" дълъг двуврат
              Е моето е като това първото бяло горе.
              Ако ми хареса стъклото и е малко може и от някаква друга кола да вземем.

Господин Червендинев го занам от преди , хич не ми се ще да го тормозя с мойте глупости..

Колата си има люк отгоре иначе.
              Последно редактирано от kirech; 25-10-09, 13:53.
              CITYEL

Коментар

"Валспорт" в Пловдив. Ако не ги намериш, ми звънни, ще те свържа с тях
                00359893488603

....нямам си вече LR...

Коментар

Фирма Сити - Терм

http://www.city-term.com/en/index.php/services.html

Те се занимават с трансформация на бусове. Имат всякакви стъкла.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X