Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Поръчкови сенници за прозорци

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Поръчкови сенници за прозорци

Здравейте,

Знаете ли дали някой в БГ шие/произвежда сенници за прозорци за кола по поръчка? Да се прилепят плътно по целия прозорец и по възможност да не се залепят с вакумки. От едната страна да са светлоотразителни т.е. сребристи, а от другата черни. Има много клипчета в тубата как да си направим сами, но не ми се занимава. Бих си поръчал някой да ми направи за предния прозорец и за два от страничните.

За такива ли става въпрос?

И аз търся, защото децата недоволстват, дори през затъмнените стъкла.

Ще се радвам, ако някой предложи производител или евентуално подскаже от къде да се намерят материалите.

Най-трудната част ще е периферията.
    Май е някаква пружина, дето запазва формата, и държи магнитите.
    Не знам обаче, дали има такива големи милиционерски шапки . Трябва да се жертва някой механичен часовник.

Даже бих си изработил / поръчал няколко - плътно, мрежа...

В Лидъл продаваха чорапи, дето се нахлузват на вратата, но се оказаха малки.

Коментар

По-скоро за нещо такова, само че черно от другата страна, където тук е плат и по възможност без вакумки.

Коментар

Преди време си купих силиконови, лепящи се сенници от LIDL. Като тези тук от 4.99лв. Вършат работа за страничните прозорци. В твоя случай може да са ти от полза. Аз търся плътни и за предното стъкло също.

Коментар

Колегата ако няма нищо против да използвам темата му и да попитам, колеги, откъде да си купя за джипа качествен сенник за челното стъкло, говорим като при тези масовите сребристите за по 5 - 8 лева, но имат два недостатъка, много се мачкат и черните линии около шева се разпадат от месец на слънцето и прави мизерии, къде да намеря нещо наистина качествено, ще дам до 30 лева за нещо наистина добро?

Коментар

• Жеков
            Жеков коментира
            Редактиране на коментар
            Опитай при автостъклар .

Виж в практикер последно си купих не лош около 15 - 20 лв беше.
          За ТНТМ-то аз си уших от това за бабата.
          Материала е удачен, но вакумите не държат много добре. Не знам как може да стане без тях.

Коментар

• градско чедо
            градско чедо коментира
            Редактиране на коментар
            Може да стане и без вакуумките. С тел в обшиващата лента, която да държи по рамката на прозореца.

Материалите са горе-долу ясни. Остава да се намери желаещ да ги ушие по точни размери.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
          X