Колеги пускам нова тема за разширителите,защото виждам ,че има интерес от ваша страна.Мога да ги направя но ме интересува вашето мнение относно твърдост,размери и начин на прихващане към калника.Каучука е за предпочитане пред пласмасата това е ясно но вариянтите за закрепване стават други.Първоначално мислех да ги проектирам със жлеб във,който да вкарам шина от стъкломат.По този проект захващането ще е само от долната част на калника където са технологичните отвори но крие риск от отваряне при по големи извивки на калника и нагърчване на гумата което от естетична гледна точка е недопустимо.Всъщност идеята ми е да избегнем сраничното дупчене на калника,което за монтажа ще ме улесни но не зная как ще го възприемете вие.Все пак не е приятно да правиш дупки по калника.В общи линии питането ми е следното.Мога да изработя разширители само с долно захващане но те ще бъдат по къси и по тънки а другите,които ще бъдат с двойно прихващане може да са по масивни и естествено ще изглеждат и по добре според мен.Но това ще кажете вие скъпи колеги.Поздрави на всички. 

.Лично аз съм ти потенциален клиент.
.Лично аз съм ти потенциален клиент.

Сещай се колко струва да се произведат на метър.  Барабар с материала и някаква печалба за производителя . Ако се пуснат на 50 лв за 4 метра, пак ще има печалба (малка) ама сещай се какъв ще е оборота. Евреите да не са прости, че печелят от оборот, а не от диви надценки.
 Сещай се колко струва да се произведат на метър.  Барабар с материала и някаква печалба за производителя . Ако се пуснат на 50 лв за 4 метра, пак ще има печалба (малка) ама сещай се какъв ще е оборота. Евреите да не са прости, че печелят от оборот, а не от диви надценки.

Коментар