До: Универсални разширители за калници.
Няма вариант при който да не задържа и да не гние,решението е след експлоатация да се измива с струя под налягане джипката,махнах старите си ушерители че се бяха накъсали вече и отдолу се разкри грозна картина,сега трябва да покърпя малко,а се унасям и да резна тук там,така и така съм се наканил ще моделирам пак ,чакаме новия продукт (уширител) да покаже завършен вид накрая
,чакаме новия продукт (уширител) да покаже завършен вид накрая .
.

Няма вариант при който да не задържа и да не гние,решението е след експлоатация да се измива с струя под налягане джипката,махнах старите си ушерители че се бяха накъсали вече и отдолу се разкри грозна картина,сега трябва да покърпя малко,а се унасям и да резна тук там,така и така съм се наканил ще моделирам пак
 ,чакаме новия продукт (уширител) да покаже завършен вид накрая
,чакаме новия продукт (уширител) да покаже завършен вид накрая .
.

.
. .
.

Че не мога да копирам и табелата. Значи правя нова папка и копирам снимките от апарата. Вади ми табела за нова папка но в долния ляв ъгъл има едно малко бяло квадратче с черна стрелка. Като чукна да отваря ми вади някаква табела. И до там. Пробвах с десен бутон, ама не се получава.
 Че не мога да копирам и табелата. Значи правя нова папка и копирам снимките от апарата. Вади ми табела за нова папка но в долния ляв ъгъл има едно малко бяло квадратче с черна стрелка. Като чукна да отваря ми вади някаква табела. И до там. Пробвах с десен бутон, ама не се получава.

Коментар