До: Универсални разширители за калници.
Супер разширителя е вече готов,днес произведох първата партида.Цената на линеен метър е 50лв.Утре ще кача снимки как изглежда на джип.Поздрави на всички. Който желае да поръча на лични или тел.0887 518051.
Който желае да поръча на лични или тел.0887 518051.

Супер разширителя е вече готов,днес произведох първата партида.Цената на линеен метър е 50лв.Утре ще кача снимки как изглежда на джип.Поздрави на всички.

от гуменетките 34х10.5 само около 5-6см.са ми под веждите.Всичко друго извън.Даже и по хасвалта ако е валяло хвъля толкова вода че нищо не виждаш.Пробвал съм разни "направи си сам"
от гуменетките 34х10.5 само около 5-6см.са ми под веждите.Всичко друго извън.Даже и по хасвалта ако е валяло хвъля толкова вода че нищо не виждаш.Пробвал съм разни "направи си сам" недомислици.Или не вършат работа, или стоят грозно, или живеят малко.
 недомислици.Или не вършат работа, или стоят грозно, или живеят малко. / и бързо си ги монтирах.Първи констатации-много добри като дизайн,изработка и материал.И лаишки лесни за монтаж,който приключи късно в петък.На другият ден тест.Кеф.Караш си по калта и нищо.Чист поглед и през прозореца и в огледалото
/ и бързо си ги монтирах.Първи констатации-много добри като дизайн,изработка и материал.И лаишки лесни за монтаж,който приключи късно в петък.На другият ден тест.Кеф.Караш си по калта и нищо.Чист поглед и през прозореца и в огледалото 

Тарга от мен черпнята приятелю позна за това,че още една излишна дюза ще имам на рафта.
Тарга от мен черпнята приятелю позна за това,че още една излишна дюза ще имам на рафта.

Коментар