Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Счупен мултитул Лейтерман....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Счупен мултитул Лейтерман....

С две думи: счупих си мултитула Готин Лейтерман, който ми донесе колега rashana.

Та нещо ми се върти в главата че въпросното изделие има пожизнена гаранция, ама не съм сигурен..... Та първия въпрос: имат или да?

И втория: ако да, какво трябва да направя за да се въсползвам от въпросната гаранция. Като естествено не пазя нито оригиналната опаковка, нито нищо
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

До: Счупен мултитул Лейтерман....

Как го счупи. Пусни някоя снимка моля.
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
      И втория: ако да, какво трябва да направя за да се въсползвам от въпросната гаранция. Като естествено не пазя нито оригиналната опаковка, нито нищо
      Много скоро Станко и Румбата се сдобиха с такива, от Англия. Беше станал майтап точно по въпроса с гаранциите; т.е. допускам, че ще могат да ти кажат нещо. И може би пазят упътванията и документите.

Аз пък дълго бях мераклия за такъв tool, но докато събера възможности, стана трудно намираем у нас. За рождения си ден - преди около 3 месеца, си изпросих Victorinox, малък - от по-скромния вариант. Засега съм изключително доволен.

Поздрави!
      Искам България чиста!

Коментар

Ами счупих го докато се опитвах да огъна една тел с него, от тези дето ги слагат на веригите за кучета, и други домашни любимци Е накрая огънахме я с помощта на много майки, една тесла и едно дърво.....

Първата снимка не е по тема, сорри...
        Прикачени файлове
        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!

Коментар

На Раковска,точно до НАТФИЗ,има едно магазинче за шефски подаръци и безумни аксесоари-реплики на доспехи,копия и пушки...НО продават оргинални Летерманчета - цени от 86лв за KICK модела, до към 160.
          Пътят е целта.

Коментар

Първоначално публикуван от charger Преглед на мнение
            На Раковска,точно до НАТФИЗ,има едно магазинче за шефски подаръци и безумни аксесоари-реплики на доспехи,копия и пушки...НО продават оргинални Летерманчета - цени от 86лв за KICK модела, до към 160.
            Ако не те затрудни много, мини от там и ги питай за каузата, или просто вземи им номера на телефона.... Ако ще говориш направо: мултитула донесен от Ирак, не е купен тук, или през интернет....

Предварително благодаря.

Коментар

Нямаш проблем,утре съм там.Ако искаш ми прати на ЛС gsm да ти звънна направо от магазина
              Пътят е целта.

Коментар

М-Тел, Вива-Тел, или Глобул? Кой ти е най изгодния?

Коментар

Мисля, че гаранцията е 25 години. Виж тук: http://www.leatherman.com/customer-support/default.aspx
                  Защо не напишеш няколко реда на самия производител? Може и с нов да ти го заменят...
                  http://playground.sun.com/~vasya/MultyTool.html
                  Only after the last tree has been cut down,
                  Only after the last river has been poisoned,
                  Only after the last fish has been caught,
                  Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X