Обява

Свий
Няма добавени обяви.

"Танковая" фара ФГ 126

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: "Танковая" фара ФГ 126

Днес успях да мина през магазина. Нова цена 18 лв. То 20% за 9-10 месеца си е направо дефлация. / между другото точно днес и точно от Варна получих факс за намаляващи цени/. И понеже не намерих моя фар, помолих в магазина да снимам. Да кажа и това, че от фасунгата излизат 3 кабела- респ. има за къси и дълги. Ето и приложенията:
    Прикачени файлове
    За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

За толкова пари и с две светлини, май не е и руски ...
      Това не е танков фар, ами тип "фара - искатель". Нито е херметично, нито здраво. Като стои до лявото огледало е удивително безполезно нещо. Затова пък клоните го къртят.

Коментар

Интересен линк ама е само за русия незнам дали ще се навият да пращат към БГ http://goods.marketgid.com/goods/1091/1316795/ това евентуално някой тираджия който пътува за русия да купи
        „глупава глава на краката почивка не дава”

Коментар

Първоначално публикуван от balta Преглед на мнение
          Интересен линк ама е само за русия незнам дали ще се навият да пращат към БГ http://goods.marketgid.com/goods/1091/1316795/ това евентуално някой тираджия който пътува за русия да купи
          Толкова неща могат да се купят в Русия за Нива или УАЗ, че цял тир няма да стигне... Имаш ли човек който пътува в тази посока?
          Only after the last tree has been cut down,
          Only after the last river has been poisoned,
          Only after the last fish has been caught,
          Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Аз имам тука един който пътува ама е познат само и надали ще свърши работа Ама за всеки случай ще го питам да видим какво ще стане
            „глупава глава на краката почивка не дава”

Коментар

Аз имам танкови фарове,ще проверя колко бройки утре или вдругиден.....

Коментар

Първоначално публикуван от 4ovekat s amfibia Преглед на мнение
                Колега, каква е цената на фаровете?
                С "Фармахим" - непобедим
                Дизел - само дънки!

Коментар

Първоначално публикуван от 4ovekat s amfibia Преглед на мнение
                  Стефан трябва да е с предимство! От много време търси... или поне съм останал с такова впечатление...
                  Only after the last tree has been cut down,
                  Only after the last river has been poisoned,
                  Only after the last fish has been caught,
                  Only then will you find that money cannot be eaten.

Коментар

Имам 2 нови фара с който не ми се разделя и два употребявани по 25лв за брой.Последните съм ги свалял преди години от един пункт за вторични суровини в Сливен,където имаше купища нарязани БТРи и БРДМи.
                    Монтирал съм такъв фар на амфибията ,но първо му сложих дръжка отзад за да стане
                    като боен фар. Не свети кой знае колко ,но изглежда много добре а и стъклото му е много здраво..
                    има останали и няколко от тези черните,които се използват със уред за нощно виждане,но те са само гривна с рефлектор и стъкло... без тялото на фара

Коментар

Ами, не знам какво да правим и как да ги разделим ...
                      И черни стъкла ми трябват, понеже имам такъв прибор, пък нямам прожектор. Такива ли имаш?

Коментар

Искам двата- употребяваните, как може да стане, с наложен платеж?
                        P.S-Опа закаснял съм
                        LZ1NBN

Коментар

Едно черно стъкло за мен. Колкото струва, толкова. Благодаря.
                          За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Ето снимки на фаровете.Едното стъкло има дефект ,може би от резака като са рязали БТРите.. Отзад фаровете трябва малко се изчукат и китнат, че имат ударено...
                            ако някой ги иска да потвърди.
                            Черните за нощно виждане са по 20лв,но те са без задна част...
                            Прикачени файлове

Коментар

Фаровете са продадени! Утре ги пращам за Варна..
                              Стефане, ако искаш ще ти запазя един от черните, щом имаш уред за нощно виждане ще ти свърши работа.

Коментар

Искам. Пък ще мисля къде и как да го слагам.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X