Забравихте за BAHCO Sweden - аз с такива работя от дълги години - не е имало нещо с което да не са се справяли. Вярно, не знам кой ги внася в България в момента. Иначе има един хубав магазин малко по-надоло от румънското посолство, посока Подуяне. Цените хапят, но джаджите си ги бива.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Инструменти, марки, от къде, кои са добрите?
Свий
X
-
стефане, хубави работи евтини няма
просто според мен гедоре е по - добро в момента от факом и на всичкото отгоре е по - евтино.
иначе има много хубави турски, но са за еднократна употреба, тези тона са за двукратна или трикратна употреба
имах пълен комплект звездогаечни + трешчотка на 1/2'' тона, сега имам само един крив, като макарон ключ 36. това са боклуци, които незнам защо някой им създава име. на едно ниво са с рико, форс и тн. турски марки.drive alive
Коментар
-
Да? Трябва да го запомня.
350 лева за пружина с гайка просто не е разумна цена, това е баламосване. Даже мойте прецизионни играчки с точност на регулиране грамове не струват толкова. А дойдоха от свръхскъпата Англия, когато в Китай още се учеха да правят ментета на гумените цървули, за инструменти и не мислеха.
Не знам кво си ги правил тия ключове. Мойте ръждиви гайки въртят нормално колко години вече ...
Коментар
-
А, да. Там е страшно.
Руски няма, български няма ... Грозни бяха, ама по сегашните мерки - свръхкачество. Ех ...
Каквото ми е останало се хващам че вече не го използвам - пазя го за критични случаи. Има при нас един, бил е главен технолог на един военен завод. Той казва - ей с това ни прецакаха икономически западняците - ние правехме както пише в дебелите книги, а те измислиха ментето и направиха пари.
Мразя света на педалите!
Коментар
-
))))))))))) Екстрактор за буталца - 500 лева, хлабиномер за ангрИнажен ремък - 600 лева ...
Дебили. А правописният речник на българския език струва сигурно 10 лева. Е тва е то чалгата, момчета. А волумето им е на мах, нема тва-онова. Жега!
Коментар
-
БОШ за мен одавна са мъртви като фирма... На времето какви пари дадох за едно малко флексче... плаче ми се като се сетаА нямам пари за да си купувам "ефтини" неща...
4аоНикога не спорете с глупака. Хората може да не разберат разликата.
Коментар
-
Е и? Надценката за етикета не ме вълнува, когато очевидно ме будалкат. Тия работи просто не струват толкова, айде да не се правим на луди. Освен ако това не им е ценоразписа за блондинки, де.
Обърни внимание че и с трици маймуни не се ловят.
Микрометричният винт струва 20 кинта. Прав ъгъл - 5. Истински, Благоевградски. Останалото до 600 къде е? АнгрИнажи нещастни. С шестограМни мозъчета ... С няколко грама ум обаче - явно толкова.
Коментар
-
Драпер наистина са много добри, а като се има предвид цената стават прекрасни. Магазина им обаче вече не е на "фр. Нансен", а на "Самоковско шосе", това е главната улица на Горубляне.Прави каквото трябва, пък да става каквото ще!
Коментар
-
Първоначално публикуван от Yordan Kolev"Рико" е 60лв. А този е 330лв.За други като кажеш турско или китайско и ще те одерат. И аз съм така - на принципа проба - грешка. Имам някакво сборище от незнайни и маркови инструменти, обаче съм правил и скоростна кутия и основен ремонт на двигател на предишната кола
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар