Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Полагане на изолация на под - LR Discovery I

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Алуминиев е да.Слагам го като един вид удебеляване на пода,че нали знаеш агрегатите за закачени там.

Коментар

А, това няма да ги закрепи по-здраво. Ако искаш да увеличиш коравината с втори слой, първо трябва да го зашиеш за първия, и после да закрепиш агрегатите през двате. Значи или заварка, или нитови шевове. И двете са нереални.

Коментар

Остави това.Дай да измислим как да се предпазим от водата между тях.

Коментар

Защо не пробвате със силикон?
          IvoVarbanov.bg

Коментар

Ми нали ти казвам - мастика. Битум такъв, за такива неща. Обаче има едно отвратително свойство. Като изсъхне, стои като ъъъ ... дъвка. Или размекнат от слънцето асфалт. Ако обаче разлееш върху него нафта или бензин - край. Никога вече не изсъхва((( И вечно цапа(((
            Пенополиуретаните гълтат вода ...
            Питай в строителните магазини за нещо от новите. Все от нещо ще има опаковки по 3 - 5 кила, които да струват по-малко от колата.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
              Обикновенно слагат битум.
              Трябва да сложиш нещо меко между рифела и пода. Иначе ще почне да резонира и ще вдика много шум. Ако рифела е алуминиев, трябва и да не попива вода.
              А за за кво ти е изобщо? По-добре гума, хем е по-лека. Само дето не знам от де се взема назъбена бензо-маслоустойчива. Друга не може в никакъв случай.
              Може да се тури от новите подложки за ламиниран паркет дебелината им е 3.5мм. направени са от еласти4ен фибран който може и да се залепи по пода и отгоре рифела, на фибрана свойствата са 4е е топло и шумоизалационен за разтапянето не се безпокойте по спецификация издържа на температури до 130-140 градуса ако не се лъжа
              Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.

Коментар

И той е порест. Като се нагълта с вода всичко ще изгние.

Коментар

напротив ако поеме и един грам вода имаш по4ерпка по избор където искаш бъркаш материала не говоря за фасаден фибран който може би бъркаш със стериодура, другия момент е да се уплътни с промишлен силикон тоя 4ерния на саламите

Коментар

Стефане човека е прав. Този материал е със затворена структура и не поема вода.
                    VPetrov.photography

Коментар

Еми има си маслоустойчив, червен или черен говоря за силикон!
                      sigpic УАЗ-452

Коментар

А къде го дават пез пари?

Коментар

Tpunep,имаш един индекс от мен.

Коментар

Първоначално публикуван от Явор(dorzi) Преглед на мнение
                            Tpunep,имаш един индекс от мен.
                            не знам за кво е тоя индекс ама щом е аванта

Коментар

Как да не знаеш!!!
                              Чети:
                              http://forum.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=8374

Коментар

РЕ:

Според мен подложката за ламинат не е добра идея, тя може и да не поема вода обаче пак си остава проблема със събирането на такава между повърностите . Най добре вземете 2-3 туби силикон и мажете яко, няма шанс после да влезе вода там а и няма да има нужда от абсолютно никакво допълнително закрепване ( нитове или заварки ) .
                                Фенери, sorbe.bg, реглаж на преден мост

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X