Алуминиев е да.Слагам го като един вид удебеляване на пода,че нали знаеш агрегатите за закачени там.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Полагане на изолация на под - LR Discovery I
Свий
X
-
А, това няма да ги закрепи по-здраво. Ако искаш да увеличиш коравината с втори слой, първо трябва да го зашиеш за първия, и после да закрепиш агрегатите през двате. Значи или заварка, или нитови шевове. И двете са нереални.
Коментар
-
Ми нали ти казвам - мастика. Битум такъв, за такива неща. Обаче има едно отвратително свойство. Като изсъхне, стои като ъъъ ... дъвка. Или размекнат от слънцето асфалт. Ако обаче разлееш върху него нафта или бензин - край. Никога вече не изсъхва((( И вечно цапа(((
Пенополиуретаните гълтат вода ...
Питай в строителните магазини за нещо от новите. Все от нещо ще има опаковки по 3 - 5 кила, които да струват по-малко от колата.
Коментар
-
Може да се тури от новите подложки за ламиниран паркет дебелината им е 3.5мм. направени са от еласти4ен фибран който може и да се залепи по пода и отгоре рифела, на фибрана свойствата са 4е е топло и шумоизалационен за разтапянето не се безпокойте по спецификация издържа на температури до 130-140 градуса ако не се лъжаПървоначално публикуван от Стефан Преглед на мнениеОбикновенно слагат битум.
Трябва да сложиш нещо меко между рифела и пода. Иначе ще почне да резонира и ще вдика много шум. Ако рифела е алуминиев, трябва и да не попива вода.
А за за кво ти е изобщо? По-добре гума, хем е по-лека. Само дето не знам от де се взема назъбена бензо-маслоустойчива. Друга не може в никакъв случай.Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.
Коментар
-
напротив ако поеме и един грам вода имаш по4ерпка по избор където искаш бъркаш материала не говоря за фасаден фибран който може би бъркаш със стериодура, другия момент е да се уплътни с промишлен силикон тоя 4ерния на саламитеСъвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.
Коментар
-
не знам за кво е тоя индекс ама щом е авантаПървоначално публикуван от Явор(dorzi) Преглед на мнениеTpunep,имаш един индекс от мен.
Съвеста ми е чиста, просто защото не я използвам.
Коментар
-
РЕ:
Според мен подложката за ламинат не е добра идея, тя може и да не поема вода обаче пак си остава проблема със събирането на такава между повърностите . Най добре вземете 2-3 туби силикон и мажете яко, няма шанс после да влезе вода там а и няма да има нужда от абсолютно никакво допълнително закрепване ( нитове или заварки ) .
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар