Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Електрихроматично огледало

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Електрихроматично огледало

не съм особено впечатлен от моето на пасата - действително затъмнява но не достатъчно, а дебилите наистина са много... същата, а даже и по-добра работа върши като наведеш надолу стандартното огледало... аз не бих доплатил за такава "екстра"... да не говорим, че повече си ползвам страничните огледала, а от тях не съм чул да има електрохроматични...

същата работа и с автоматичните чистачки - не отчитат, че у нас рядко вали дъжд, а предимно пръска кал от другите коли... и като се почне едно търкане на полу-сухо...

Това са си особености на българския национален автомобилизъм
    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Първоначално публикуван от Тедо /LJ73/ Преглед на мнение
      не съм особено впечатлен от моето на пасата - действително затъмнява но не достатъчно, а дебилите наистина са много... същата, а даже и по-добра работа върши като наведеш надолу стандартното огледало... аз не бих доплатил за такава "екстра"... да не говорим, че повече си ползвам страничните огледала, а от тях не съм чул да има електрохроматични...

същата работа и с автоматичните чистачки - не отчитат, че у нас рядко вали дъжд, а предимно пръска кал от другите коли... и като се почне едно търкане на полу-сухо...

Това са си особености на българския национален автомобилизъм
      Провери дали ти е изправно огледалото. При мен става много тъмно и дори отзад да има някой на дълги, не е проблем.
      Но като общи впечатления относно нивото на изпълнението на тия екстри... По мое мнение, нито "чистачкотроника", нито "огледалотроника" са направени както трябва. К'во да ги правиш, VAG.

Първоначално публикуван от optron Преглед на мнение
      ...Има една особеност - фотосензорите се лъжат понякога - например през нощта ако срещу теб има кола на дълги и зад теб има кола на дълги, огледалото няма да се затъмни - предният сензор си мисли, че е ден.
      ittso, вече има и по-бързореагиращи огледала, ама за съжаление те са на новите автомобили, а те по някакъв начи се свързват с бордовата електроника и не тръгват на други марки ... По същата причина предупреждавам и IvanIvanovi - може и да не тръгне на всеки автомобил ... Горчив опит с огледало от Пежо 607 !!!
      Дразнещата особеност със забавянето съм я забелязал и в автомобили 2006г. разбира се пак производство на VAG. Дали е така при другите марки нямам наблюдения. Противно на това, не ми е направило впечатление да се "лъже" от силни насрещни фарове. Възможно е това забавяне да е направено умишлено, точно за да се избегне тоя ефект. Иначе, на разкостено огледало, като подам ток директно на електродите, реагира почти моментално.
      Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

А от къде вземаш разкостени? И за колко.

Коментар

Един приятел си смени неговото, че имаше неактивна област, та с него съм си играл. Иначе нямам представа откъде и за колко може да се вземе.
          Не чета коментари и не отговарям на такива.

И коментаторите...

Коментар

Привет на всички! :-)
            Поразрових се малко насам-натам и ето какво ми попадна като инфо по темата.
            Един от производителите на такива огледала
            http://www.gentex.com/
            Има доста подоробни описания на принципа на работа и полезността от използването му. Но е представено с (може би) по-известното си наименование - Automatic dimming mirror. Пишат, че има официални представителства и е Европа, но са дадени само телефони за контакт.
            Остава да намерим начин само и как да се доставят в България... Иначе цените им си струват (според мен). Цената на "най-тънкия" (с най-малко екстри) модел за вътрешно огледало беше от порядъка на $99 (в Щатите), което си е направо без пари...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X