Не се занимавай. Евтините Керхер са същите боклуци, но поне има части и сервизи за тях.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос за избор на водоструйка.
Свий
X
-
То има, ама на какви цени ?? Керхер не познават парите. За дреболий от рода на уплътнения или малки части сумите с от рода на 80-100лв за бройка.Първоначално публикуван от dancoo Преглед на мнениеНе се занимавай. Евтините Керхер са същите боклуци, но поне има части и сервизи за тях.
Препоръчвам Лавор.
Коментар
-
Както казаха по-горе, има ама на водоструйка за 100 лв. искат 70 за помпа. Сцепи и се корпуса, не е замръзвала. Казаха ми от сервиз, че била често срещана болка. На служебна пароструйка, комплект "о" пръстени 230 лв. Не струват повече от 20 лв. сигурно.Първоначално публикуван от dancoo Преглед на мнениеНе се занимавай. Евтините Керхер са същите боклуци, но поне има части и сервизи за тях.
Ford Maverick II 2.3 XLT
Ford Mondeo MK5
Коментар
-
Да позная ли, че служебната ви пароструйка е керхер?
-
Баш такава. На 4 години е, има много малко часове работа.
-
За да е с пискюл повечето О пръстени са с еврейски размери, ама разбирай абсолютни извращения и търсенето им по магазините е безмислено.Имам една от 2008 професионална и една от 88ма тогава са нямали професионални и хоби модели.Разликата в ремонтопригодността и цените на ремонтите е потресаваща.На дъртата клапанчетата се вадят през 3 пробки и просто се почистват или при нужда припасват, на новата - курец.Като надеждност съм доволен и от двете, но цените на резервните части и като цяло фирмената политика е отвратителна.
-
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Коментар