Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Безконтактно миене ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Безконтактно миене ?

Първоначално публикуван от калабак Преглед на мнение
    Най- вероятно четка и паста за зъби, възможно е и контакт да си носи...
    Също така и кърпа.......

Мога да ти пожелая успех в живота.....

[emoji605]

Коментар

Аз си мия сам джипката безконтактно след разходки. Поне 10 кила кал свалям. Хубавото е, че имам двор и водоструйка и мога сам да сваля всичко, което считам за редно да мъде махнато от колата. Препарати не ползвам.
      Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Първоначално публикуван от Alexfield Преглед на мнение
        Аз си мия сам джипката безконтактно след разходки. Поне 10 кила кал свалям. Хубавото е, че имам двор и водоструйка и мога сам да сваля всичко, което считам за редно да мъде махнато от колата. Препарати не ползвам.
        Значи, лека-полека, си трупаш горска био почва в градинката, а ?!
        ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT

Коментар

Ами... при мен че чернозем. А под джипката е кафява почва
          Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.

Коментар

Първоначално публикуван от Alexfield Преглед на мнение
            Аз си мия сам джипката безконтактно след разходки. Поне 10 кила кал свалям. Хубавото е, че имам двор и водоструйка и мога сам да сваля всичко, което считам за редно да Бъде махнато от колата. Препарати не ползвам.
            За това говоря (пиша), но като добавка и препарати ...
            Сузуки Джимни 1.3, 99г.

Коментар

Безконтактно миене ?

И аз искам да споделят знаещите за хубав неповреждащ препарат за безконтактно миене.
              Ако може тук в темата марката на препарата (едва ли ще се счете за реклама ако няма търговец)
              Land Rover Discovery II, V8 4.0
              VW Golf VI variant
              Гагич: "...Никой сериозен оффроудър не е сложен заводски на въздух, само СУВ за пред нощния чалга-клуб, пред кафето и за друсни-полянка..."

Коментар

Първоначално публикуван от Чавдар (V93) Преглед на мнение
                В същност, миенето на добре изкалян джип в реката е една голяма самозаблуда. Хубава глинеста кал се сваля с доста зор дори с водоструйка на естакада ...
                Чак пък самозаблуда....,моя скромен опит показва,че това е най-добрия метод за сваляне на калта от всяко едно местенце под купето.С водо или пароструйка не може да се бръкне навсякъде,освен ако нямаш наклонена естакада под ръка.Личен опит.

п.п.Забравих:мивката в реката работи при едно условие-"излизаш от горътъ и са меташ у рекътъ".
                Последно редактирано от gimax; 15-02-16, 07:15.

Коментар

То си зависи много от вида кал(колко е лепкава), дълбочината на реката, скоростта с която преминаваш през нея.
                  Път с локви, и минаване с голяма скорост(нещо като 50-60 км/ч) през водата също мие добре отдолу.

А това с безконтактното измиване винаги ми се е струвало рекламна кука предназначена за хора които треперят над колите си.
                  Нищо не измива по-добре от добрата стара гъба.

Ама какво ли съм седнал да пиша в темата, точно аз-дето колите ми се мият от дъжд на дъжд...
                  Има ли желание-има и начин!

Коментар

Аз лично, нямам намерение да лъскам 20 годишна кола с вазелин и памук...Не претендирам, че съм умен или ,,НЕсмешен,, ,но тъй като съм видял ефекта от безконтактното миене, съм на мнение, че този е най-лесният и удобен начин да поддържам колата си чиста отвън. Пуснах темата с надеждата, някой да предложи качествен препарат на добра цена, а не да се нападаме или някой да СЕ саморекламира. Поздрави !
                    Сузуки Джимни 1.3, 99г.

Коментар

Nerta carnet jumbo
                      Honda crf450x Nissan patrоl y260 RB25DET
                      Honda doninator 650 4RUNNER 5gen limited

Sofrace Offroad Team

Коментар

Първоначално публикуван от evgeniml Преглед на мнение
                        Nerta carnet jumbo
                        Благодаря !
                        Сузуки Джимни 1.3, 99г.

Коментар

cobra green от -гогле-cobra profesional-
                          аз си мия всички коли с Truck cleaner от година и половина.
                          За сега вс. е ОК

Коментар

Ползвам този препарат за безконтактно и съм много доволен. Нежен към боята и агресивен към мръсотията.

Натиснете снимката за да я уголемите

Име:2016-02-16_200653.jpg
Прегледи:1
Размер:37.9 КБ
ID:5703008
                            jeep CHEROOKEE KJ 2,4 147kс.

Коментар

Благодаря на отзовалите се ! Полира е на най-ниска цена, май... Има и други марки с отрицателно Ph, дали не са по-щадящи боята на автомобила?
                              Сузуки Джимни 1.3, 99г.

Коментар

Аз си мисля, че всички препарати за безконтактно миене стават. Също, че са за предварително миене на силно замърсени автомобили. Както каза Кольо добрата стара гъба или четка си играят ролята. Поразени покрития може да има при неспазване на препоръката на производителят относно разреждането или измиването с индустриален обезмаслител.
                                Виждал съм да се мият МПС-та с безконтактно разредено 1/5 при препоръка 1/80, също съм виждал как се мие кола с 2% разтвор на сода каустик.
                                Евгени е прав, че човешкият фактор играе голяма роля при обслужването по автомивките.
                                Как милата ми родина се падна в толкова скапана държава?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X