Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Багажник с чекмеджета - откъде ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Багажник с чекмеджета - откъде ?

Вече страдам от символичния багажник на късата база - едно такова, като на картинката, май ще ми помогне.
    Знаете ли някой да ги внася/прави ?
    Прикачени файлове
    Войната е мир, свободата е робство, невежеството е сила.

До: Багажник с чекмеджета - откъде ?

Ами то на самото нещо си пише ... Пък и защо не се обърнеш към братя Петрови , Пламен и Венци ?

Коментар

Аз имам също нужда от подобно решение но съм намислил да дам на дърводелец да ми помогне, видях колега с подобно решение и ми хареса а и финансово ще е примамливо

На мен целта ми е да скрия многото инструменти + компресора + джака в багажника и да мога да товаря отгоре най-малко покупките за седмицата от магазина...

Поздрави,
      Бъдете живи и здрави!

Коментар

Много е важно за какво ще се използва автомобила ! Аз също мислех на времето да си правя такива чекмеджета , но бързо се отказах . За ежедневен и чисто експедиционен решението е от най-добрите , обаче си представете ситуация , в която джипа се е свлекъл назад и е подпрял в дърво без възможност да мръдне напред , а всичкото необходимо ви оборудване е в чекмеджетата ... ?

Коментар

За ситуации подобни - има възможност да се отвори отгоре, просто едни пантички, а тежеста държи горната плоскост затворена постоянно, е има и механизми за заключване

При условие, че чекмеджетата са дефакто само 1 ред

Ако чекмеджетата са 2 успоредни, имаш опция отваряне едновременно или едно по едно, като ако имаш багаж отгоре просто го местиш в ляво или вдясно дори може да се отварят и не само на ляво и дясно чекмедже а и на 4 вратички отгоре, предна и задна част ... идеи и варианти много

Поздрави,
          Бъдете живи и здрави!

Коментар

Първоначално публикуван от BatGeorgeone Преглед на мнение
            За ситуации подобни - има възможност да се отвори отгоре, просто едни пантички, а тежеста държи горната плоскост затворена постоянно, е има и механизми за заключване

При условие, че чекмеджетата са дефакто само 1 ред

Поздрави,
            Е ако се отваря отгоре , защо ще правиш чекмеджета ?

Коментар

Заради багажа Митко, това ми е проблема на мен, искам си всички инструменти за джипката а те са 4ри 22" куфара + компресор + джак + торба с други чаркове + кирки лопати и т.н. да си ми е скрито покрито от погледи а отгоре равна плоскост на която да товаря, а представи съм на море, знаеш колко багаж се товари отгоре и ми потрябват клещи или компресор е те тогава следва едно 30 мин разтоварване псуване кое къде е, а така само би пренаредил и осводобил едно ъгълче за достъп...

Поздрави,
              Бъдете живи и здрави!

Коментар

Не забравяй , че аз карам къса Тойота и съм се сблъсквал с проблема ... Но смятам , че съм го решил оптимално .

Коментар

Да знам какво караш - баба Яга бързоходка всъдеходка )

А би ли споделил как си решил проблема с недостига на място?

Или с ползването на товара при по-горе описаните ситуации

Поздрави,
                  Бъдете живи и здрави!

Коментар

За съжаление нямам снимки Най-добре ела да видиш . Може и утре на разходката

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X