Обява

Свий
Няма добавени обяви.

LED фарове за мъгла

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• LED фарове за мъгла

Мисля да сложа на Равчето фарове за мъгла. Мястото обаче не е много, та съм се спрял на LED варианта
    Например:
    http://www.aliexpress.com/item/2012-...716083754.html

Някой има ли нещо такова и как свети в реални условия?

От: LED фарове за мъгла

SPOT beam - това не са точно за мьгла,а ако караш в мьглата с 10 км/ч що пьк не.

18 вата малко ми се виждат за какви да е фарове,за работни лампи ние ползваме по 27 примерно
    TOYOTA SEQUOIA ‘11
    W140 S420 '99

Коментар

Това са фарове за работа. Сложени на мястото за мъгла, това ще са фарове за гъзария и в мъгла ще е много по-добре без тях. Фаровете за мъгла трябва да светят с ниска цветна температура или "селективно жълто", или и двете, а светлинния сноп да е плосък с рязка горна и долна граница. Тия не могат нищо от това, а и изобщо е трудно да се постигне с диоди.

Коментар

На Диско 3 фабрично си беше с фарове биксенон .. ама фаровете за мъгла си бяха халогени. Вероятно има защо.
        Горните два поста добре описват причината.

Коментар

Колега, това че тия са с 30 градуса ъгъл ги прави добри, но белия цвят не е за мъгла така, както ксенона също не върши работа. Просто в тоя цветови спектър малките водни капчици от които се състои мъглата се превръщат в хиляди крушки, светещи срещу теб.

А да и в ибей тия фарове са 30 долара с доставката, до 40 максимум.

Коментар

Ясно, и аз имах подобни подозрения.
            По принцип не обичам никакви доработки на заводския вид на машината, особено лампички и светлинки..
            За съжаление от Тойота са решили на този модел да няма заводски фарове за мъгла.
            Имам ролбар, така че ще се опитам да закача по него дискретно стандартни халогени
            Благодарско за мненията

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
            X