Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Пожарогасители

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Пожарогасители

Колеги къде си зареждате/пълните пожарогасителите?
    Днес ми се наложи да помогна при гасенето на една кола на пътя и сега не знам къде да го занеса да го напълнят.
    Пожарогасителя беше прахов:
    Натиснете снимката за да я уголемите

Име:36.jpg
Прегледи:1
Размер:22.5 КБ
ID:5999460

Въпроса ми е къде евтино и качествено се извършва това на територията на град Варна, заслужава ли си или да купувам нов.
    Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
    Dacia Duster 4WD

От: Пожарогасители

Напиши в гугъла пожарогасители+Варна, или по-добре иди в някой пожарникарски гараж, и питай пожарникарите
    Защо пък трябва да купуваш нов? Аз имам двайсетина прахови, освен водните и въгледвуокисните, някои не си знаят годините. Всичките са използвани и пълнени наново по много пъти, кофти номера са правили само ако не са проверявани от дявол знае кога. За което съм виновен аз, а не те.
    Тоя от снимката може да се повреди по два начина: или праха да се спече вътре, щото не е пренапълван години, или да заяде буталцето на спусковия лост. И двете неща се проверяват и оправят при обслужването.

Коментар

На Подвиз май беше. ввв,цикониа
      За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
        Напиши в гугъла пожарогасители+Варна, или по-добре иди в някой пожарникарски гараж, и питай пожарникарите
        Защо пък трябва да купуваш нов? Аз имам двайсетина прахови, освен водните и въгледвуокисните, някои не си знаят годините. Всичките са използвани и пълнени наново по много пъти, кофти номера са правили само ако не са проверявани от дявол знае кога. За което съм виновен аз, а не те.
        Тоя от снимката може да се повреди по два начина: или праха да се спече вътре, щото не е пренапълван години, или да заяде буталцето на спусковия лост. И двете неща се проверяват и оправят при обслужването.
        Моя не пусна кой знае какво количество, но важното е че спасихме положението и колата на момчето.

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
        На Подвиз май беше. ввв,цикониа
        Мерси сетих, то е до нас
        Техниката в ръцете на дивака е парче желязо.
        Dacia Duster 4WD

Коментар

ЕЕЕ под вас на ул.Подвис - Цикония - и си вземи с ПЯНА! С тоя праховия по двигателя става страшно за един кабел съсипваш всичко около него...преди месец мойте главанаци съсипаха една чисто нова Toyota Hilux

Коментар

Ако искаш нищо да не се изцапа - воден. НО!!! Не можеш да го държиш в колата през зимата - замръзва.
            А иначе точно кола гаси много бързо. За четири коли отиват един и половина девет литрови пожарогасителя.

Коментар

В уличката до първа градска пожарна над мола има магазинче за зареждане.
              Във водния има мокрител, който помага на водата да попива и да се пени. После няма спиране на ръждата.
              Най добрия според мен е CO2
              GSM 0877 08 99 19
              Jeep Grand Cherokee 5.2 V8

Коментар

добре че се зачетох в темата та да видя че моят е изтекал. Сега като се замисля веднъж съм го пълнил и сега пак е дал фира. Бързашки препоръчай ми в ловеч къде.
                Honda CR-V I 2000 г.
                0 осем 96 осем три 3 сто и 10

Коментар

Първоначално публикуван от spoko Преглед на мнение
                  добре че се зачетох в темата та да видя че моят е изтекал. Сега като се замисля веднъж съм го пълнил и сега пак е дал фира. Бързашки препоръчай ми в ловеч къде.
                  Я,да изпреваря Бързашки!
                  Гаражите под:автогарата.
                  0осем9осем7шест0осем7едно
                  Миро

Коментар

Не разбира се. Ръждата е от пожара, не от пожарогасителите. Ако не са одрали тенекията като хората навсякъде, където я е близал пламъка.

Коментар

Варналии ако искат рамо - зет ми е пожарникар, във Варна де.
                      подаръци за мъже от FACOM
                      промоция на читави инструменти

и на хоби такива

тел. О879 Ч8Ч 2З5

Коментар

Пожарогасителите всяка календарна година подлежат на проверка,нищо,че не са използвани и,че на манометъра(при праховите) стрелката е във зеления сектор,това за да ви е мирна главата при евентуален проблем.
                        Вива: Което само доказва, че земята е била плоска, преди да я намотаят на глобус...

Коментар

Първоначално публикуван от Стефан Преглед на мнение
                          Не разбира се. Ръждата е от пожара, не от пожарогасителите. Ако не са одрали тенекията като хората навсякъде, където я е близал пламъка.
                          Ще ти направя снимки на една поцинкована кофа, с която наливаме такава течност. Но чак в петак.
                          GSM 0877 08 99 19
                          Jeep Grand Cherokee 5.2 V8

Коментар

CO2 в моторния отсек няма ли да пукне двигателя ако е загрял?
                            Водопенните не замръзват съм чувал.
                            I get High by going Down

Коментар

Че мийте я понякога. Ей тука три, от най-масовия пожар който съм гасил, гледам ги всеки ден - нищо им няма. Четвъртата я продадоха отдавна, ама и тя беше направена като хората, не ръждяса. Макар че беше жигула, произведена в най-непрокопсаните времена.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X