Някой може ли да ми каже от къде мога да си купия допънителни гнезда за запалка. Виждал съм някъде по снимките 3-ка сложена отстрани на таблото.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Допълнителни гнезда за запалка
Свий
X
-
Re: Допълнителни гнезда за запалка
Потърси с търсачката.
Обсъждано е няколко пъти. Повечето от тия 3ки са големи боклуци. Най-добрия вариант е да се направи читаво от майстор, да се закачи отделно и да се подменят буксите на уредите с такива, които не греят, не дават на късо и не се вадят/чупят от вибрациите.
-
Първоначално публикуван от Jimi Преглед на мнениеНякой може ли да ми каже от къде мога да си купия допънителни гнезда за запалка. Виждал съм някъде по снимките 3-ка сложена отстрани на таблото.
А! И освен това са тунинговани със сини светодиодчетаа на мен ми тръгват киселини от тях, та след като ги резнах вече ми върши работа...
Коментар
-
Продават ги в Бриколаж и Метро.Същите който си видял на снимката на НИСАНА на Венци Петров.Аз си купих от там ,бяха по около 8 лв./по спомени/.Само трябва да смениш кабелите и да ги пуснеш директно от акумулатора с допълнителен предпазител и няма да имаш проблеми.Пробвано.
Поздрави.[SIZE=4][COLOR=#ff0000]ИСКАМ БЪЛГАРИЯ ЧИСТА![/COLOR][/SIZE]
Коментар
-
До: Допълнителни гнезда за запалка
Та да възродим малко въпроса в темата от къде да си взема ето като тези гнезда
има ли ги все още в Бриколаж някои може и да даде актуална информация че търсих търсих намерих в едно място и те свършили.ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
тел.088четири 9едно9 4нула4
-------------------------------------------------------
Коментар
-
Първоначално публикуван от Дявол Коледа Преглед на мнениеТа да възродим малко въпроса в темата от къде да си взема ето като тези гнезда
има ли ги все още в Бриколаж някои може и да даде актуална информация че търсих търсих намерих в едно място и те свършили.Ние не сме неутрални!
Коментар
-
Мога да ти подаря едни. Донесени са от Щатите, но категорично не са добри. Най-добре е да си намериш от някоя морга гнезда за първоначално вграждане в автомобилите.
Тези стават най много за телефонна зареждачка и наистина са много дървено направени."Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
-
Първоначално публикуван от Scrapheap Преглед на мнениеМога да ти подаря едни. Донесени са от Щатите, но категорично не са добри. Най-добре е да си намериш от някоя морга гнезда за първоначално вграждане в автомобилите.
Тези стават най много за телефонна зареждачка и наистина са много дървено направени.ДИМИТЪР ДОРОСИЕВ(Дявол Коледа)Хард Suzuki Samurai 1.6(каквото е останало от него),и паркетен Samurai 1.3.
тел.088четири 9едно9 4нула4
-------------------------------------------------------
Коментар
-
Практически са здрави - там се използваха за антирадари, които непрекъснато се изключваха. Освен това се захранват с един спираловиден до безобразие кабел, който се пречка навсякъде. Направени са по безкрайно калпав начин. Това, че са от САЩ не означава, че не са ''Made in China"Просто по погрешка в багажа
))
"Eсли говно присыпать пудрой, мы получим говно, присыпанное пудрой."
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар