Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Избор на лопата за джип

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Избор на лопата за джип

За вземане - ще взема.... Тарга да вземе да я даде......

Ама за Патроля..... Не дей така.... Личностни обиди тука не се толерират. Да знаИш
    Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Злой Преглед на мнение
      Я да се наредиш на опашката! Руснак ще рине с руската лопата българската кал

За да са доволни всичките може да направиме така: руснак ще рине българската кал с руската лопатка с българския сап. Става ли?
      Става, но после ще трябва да пие руска водка с българи, в компания на руски девойки с български прашки.
      За к'во ви беше тази руска лопата? Да си бяхте купили по един Fiskars, че да не ви боли черният дроб
      There is no dark side of the moon really. As a matter of fact it's all dark.
      No wahalla.

Коментар

Първоначално публикуван от Tramp Преглед на мнение
        Става, но после ще трябва да пие руска водка с българи, в компания на руски девойки с български прашки.
        За к'во ви беше тази руска лопата? Да си бяхте купили по един Fiskars, че да не ви боли черният дроб
        Девойчета и водката от теб - прашките аз ще ги набавя.......
        Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
        Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

Коментар

Първоначално публикуван от Shtaiga Преглед на мнение
          ......Колко сложно е да си купиш лопата (майтап)?
          Да сложно е (не се майтапя) когато не знаеш какво точно търсиш.
          Първоначално публикуван от izo4x4 Преглед на мнение
          Имам останали една-две, чешки са - изцяло метални с две заварки от лопатата към дръжката и после за ръкохватката. Лопатата е хем заострена като бел, хем и вдлъбната за копаене. цена - 30 лв. Проверена е - ползвам такива за градината и тук, и на вилата... ако искаш - ЛС Не че фискарсът е лош, ама цена :0
          Направи снимка моля.

Гледах преди малко в една от веригите пропорционална цена 22лв. на лопатата от снимката обаче много тежка.
          Натиснете снимката за да я уголемите

Име:lopata.jpg
Прегледи:1
Размер:29.9 КБ
ID:5298613

Първоначално публикуван от Tramp Преглед на мнение
          ......според мен добавя ненужен елемент "Азис" към джипа.
          ...
          Без коментар

П.П. Абре какви прашки, тук за лопати става въпрос

Коментар

Ний прашки не искаме.
            Друго искаме да стискаме!

Золи, вземай лопатата и осигурявай момичета. За другото ще се разберем
            Има ли желание-има и начин!

Коментар

Първоначално публикуван от Paladin Преглед на мнение
              ....
              Гледах преди малко в една от веригите пропорционална цена 22лв. на лопатата от снимката обаче много тежка.
              [ATTACH=CONFIG]356262[/ATTACH]

.
              Тия двете за нищо не стават! Фискарс /или фрискас/-неможе лопата да струва 70-80 лв. Трябва да е с оператор поне и с договор със служба за трудова медицина . Има турски в Люлин-5, близо ти е. Цена-около 20 лв с дръжката/ но трябва да се скъси/. Представлява нещо средно между бел и крива лопата. Много е добра и е истинска. Аналогични в "" има и китайчета, но с къси дръжки на цена 9-10лв. Обаче те са само за сняг, пясък и....украса. Карам такава в Диското, защото една истинска ми откраднаха, една артиса на Ком. Добри са и китайчетата, но трябва да им се преосигурят дръжките с един два винта.
              За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Първоначално публикуван от c_gul Преглед на мнение
                Тия двете за нищо не стават! Фискарс /или фрискас/-неможе лопата да струва 70-80 лв. Трябва да е с оператор поне и с договор със служба за трудова медицина . Има турски в Люлин-5, близо ти е. Цена-около 20 лв с дръжката/ но трябва да се скъси/. Представлява нещо средно между бел и крива лопата. Много е добра и е истинска. Аналогични в "" има и китайчета, но с къси дръжки на цена 9-10лв. Обаче те са само за сняг, пясък и....украса. Карам такава в Диското, защото една истинска ми откраднаха, една артиса на Ком. Добри са и китайчетата, но трябва да им се преосигурят дръжките с един два винта.
                Къде в Люлин 5, ако сметнеш че е реклама пиши ЛС, а за скъсяване няма нужда място има

Коментар

Къде в Люлин 5, ако сметнеш че е реклама пиши ЛС, а за скъсяване няма нужда място има
                  На гърба на 5-то РПУ
                  За жалост продадох старото муле след 12 годишна езда. Утехата е, че отива при ловец.

Коментар

Направи снимка моля.
                    Ето:

Коментар

Да сложно е (не се майтапя) когато не знаеш какво точно търсиш.

Направи снимка моля.

[ATTACH=CONFIG]356262[/ATTACH]

Без коментар

П.П. Абре какви прашки, тук за лопати става въпрос
                      Ъхъ. Аз баш такава имам (лявата на снимката). Доста е здрава, но трябват и здрави обувки - мойта си няма "стъпенки" отгоре, където се натиска с крак. Не е болка за умирачка, но все пак го слагаме в графа "минуси".
                      Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Винаги съм се чудил, защо ги слагат тези напречни дръжки по лопатите? За да оправдаят цената или нещо друго?! На мен с тях ми е по-неудобно за работа от обикновената, права дръжка. Да не би да има някаква специална техника за ползване на лопата с такава дръжка накрая?
                        Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Ето:

Това е Лопатата, аз ползвам точно такава и съм супер доволен. Хем здрава, хем не е прекалено тежка и е точния размер, без да е прекалено дълга дръжката. Препоръчвам я горещо. Ако я вземеш, няма да сбъркаш.
                          LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                          www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Ето:

Да се похваля, взех си тази лопата, с най-добрата форма (според мен), а и цената най-ниската от тези които гледах. Благодаря на izo4x4

Коментар

Честито. И аз имам една такава, ама си стои новичка. Нещо кекава ми се вижда и си я пазя за нова.
                              За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

Първоначално публикуван от targa Преглед на мнение
                                Честито. И аз имам една такава, ама си стои новичка. Нещо кекава ми се вижда и си я пазя за нова.
                                Кекав си ти, аз за това ли тия подарих, да я пазиш Аз мойта съм я ползвал, и то при сериозно копане в камениста почва( дълбахме дупка за основа на маса и пейки) и се представи отлично.
                                LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
                                www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X