Обява

Свий
Няма добавени обяви.

партроник

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• партроник

Здравейте

Мисля да сложа партроник на джипката, защото резервната гума която е на задната врата не се вижда когато карам назад ми е много труден паркинга.
    Въпроса ми е някой слагал ли е партроник на джип с гума отзад и датчика не се ли бърка като си мисли че тази гума е препятствие? Защото гумата стърчи около една педя и попада в лъча на партроника.
    Последно редактирано от alex_markov; 01-08-07, 22:04.

Re: партроник

Вероятно става дума за парКтроник.
    Какъв е модела на джипа?
    Има и евтини варианти.

Коментар

Как съм допуснал тази грам. грешка и то поне 5 пъти, не мога да си обясня .
      Да става дума за парктроник който искам да монтирам Хонда CR-V 2002 година.

Коментар

Обади се на disem - той ще ти сложи.
        Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

може и с огледало за задно виждане монтирано горе на вратата с наклон надолу...поглеждайки назад в стъклото виждаш перфектно края на джипа заедно с гумата. Няма как да не си ги виждал по рейсове и камиони монтирани обаче отпред по същия начин
          S klase Mercedes V6, 3200cc, 204 к.с., 500 Нм.
          или както е казал чипа: 240 к.с., 650 Нм.
          пауър та пауър...пистолетен изстрел :lol:

Коментар

Re: Парктроник

Има и лепящи лещи за задно виждане. Продават се по магазините за автоаксесоари. Залепва се от вътрешната страна на задното стъкло, но то трябва да е колкото се може перпендикулярно спрямо земята. В противен случай ефекта не е голям. Видях го на УАЗ-ка скоро и от близо. Върши работа.
            Приятели не се печелят - губят се завинаги.
            УМЪТ НЕ Е ЗА ВСЕКИ
            Времето е ценно, само ако не бързаш.
            0889623098

Коментар

Има доста добри Български, който показват разстоянието до обекта, както и го локализират от коя страна е. Датчиците могат да се боядисват, и не се влияят от температурни разлики, лед и мръсотия.
              При счупване на някоя от сондите по можеш да си купиш само сонда, а не цял кит.Както е при повечето китайски парктроници.
              Аз си сложих на Фрилендъра такъв и съм много доволен !
              LZ1HKW
              Реглаж на преден и заден мост
              My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Хората с пластмасовите брони да му мислят - моята видя каква е
                И аз имам парктроник - като спре да върви или като се чуе значи е опряло.
                Това в кръга на шегата. Влади ти твоя пробва ли го вече как работи като се зацапа?
                Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
                  Хората с пластмасовите брони да му мислят - моята видя каква е
                  И аз имам парктроник - като спре да върви или като се чуе значи е опряло.
                  Това в кръга на шегата. Влади ти твоя пробва ли го вече как работи като се зацапа?
                  Работи перфектно, и със вода го пробвах!
                  Най важното е че показва и до вторият знак примерно 54-53-52см....
                  А пробвах ги и на боядисване, наистина стана перфектно!
                  LZ1HKW
                  Реглаж на преден и заден мост
                  My Jeep is not an SUV ..... your SUV is not a Jeep

Коментар

Приятелю бих те посъветвал да се научиш без парктроник, тва са глезотии за блондинки .
                    Най-добрия реглаж на преден и заден мост

Коментар

Питай ме как съм настъпвал от онези смешните сплесканите спортни коли като спрат плътно отзад и не ги виждаш отникъде
                      Дай да ти дам Форда да се повъртиш един ден из центъра на София, около Солунска, ако не те хванат да те бият ще си с късмет
                      За Витара може и да не трябва, щом мога да стигна почти до задния капак като се протегна назад, ама не карат всички такива малки коли.

Коментар

Re: парkтроник

С 2 думи - задната гума не пречи на парктроника и не му обърква сметките.
                        Идеята с огледалото ми хареса. Това с лещата не го разбрах, може би защото не съм виждал нещо подобно.

Коментар

Значи остава да я реализираш...в същия ден в който ти писах вечерта видях джип с такова монтирано огледало отзад...мноо добре му седеше...евтино и практично решение !
                          S klase Mercedes V6, 3200cc, 204 к.с., 500 Нм.
                          или както е казал чипа: 240 к.с., 650 Нм.
                          пауър та пауър...пистолетен изстрел :lol:

Коментар

Първоначално публикуван от vladi333 Преглед на мнение
                            Работи перфектно, и със вода го пробвах!
                            Най важното е че показва и до вторият знак примерно 54-53-52см....
                            А пробвах ги и на боядисване, наистина стана перфектно!
                            Откъде го купи и какъв е модела? С монтажа как стои въпроса?
                            И аз бих си сложил, ако е на свястна цена... така че сподели...

Коментар

Здравейте,

А аз намерих стойка и огледало от автобус мисля е много по-удобно но нека ги поставя и ще споделя.

Поздрави,
                              Бъдете живи и здрави!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X