Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Спортни седалки

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Re: Спортни седалки

Комплект седалки 30кг не съм видял, това са над 90lbs (по 45lbs на седалка). Тези за които споменавам по-горе са 25lbs-a и са регулируеми и т.н. USPS предлагат и транспорт от 3-5 дни но седалките няма да влязат в графата. Изчисление за тарнспорта можеш да си направиш и сам на www.usps.com . Каквото и да излезе съм 101% сигурен че ще е по-изгодно и по-качествено от каквото и да купиш в БГ.

Коментар

Е аз защото съм го смятал за това питах дали не знаеш нещо по евтино.

Коментар

Първоначално публикуван от fenek Преглед на мнение
        Но тия мисля са турсите или китайски някакви. Гледам че снимката е от ибей., там е опасно понякога и снимката лъже
        и аз така мисля, а също и мисля че всичко, вкл. и рекаро вече се прави в китай, всъщност, знам го.
        и мерси за предупреждението за ибей, но трябваше по рано да ме предупредиш, преди да направя над 200 транзакции и feedback 100%
        Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
        http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
        http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Първоначално публикуван от митко Преглед на мнение
          и аз така мисля, а също и мисля че всичко, вкл. и рекаро вече се прави в китай, всъщност, знам го.
          и мерси за предупреждението за ибей, но трябваше по рано да ме предупредиш, преди да направя над 200 транзакции и feedback 100%
          Абе те и WARN ги правят в китай но са си WARN. Докато тези по-горе са си баш китайски боклуци с китайски материали... както и китайските лебедки vromos, t-max и т.н. Едно е да е сглобявано в китай, друго да е родом от там.. Иначе и аз имам доста фийдбаци в ибейа. Ти какво пазариш от там?

Коментар

това за warn не е вярно, тях все още ги правят в САЩ и затова са толкова скъпи. имат само една серия която се казва табор и те са китайски и съответно евтини.
            drive alive

Коментар

Първоначално публикуван от go go go Преглед на мнение
              това за warn не е вярно, тях все още ги правят в САЩ и затова са толкова скъпи. имат само една серия която се казва табор и те са китайски и съответно евтини.
              Може и да греша. Разни аксесоари "Made in China" съм виждал 100% със сигурност, но за самите лебедки не мога да споря. Да не изместваме темата. Я вижте тези седалки:

http://www.motorsportseats.com/corbeau/baja_ss.html

Много смешни изглеждат, но пък сигурно от комфорт ще го докарват. Пък и модела им е Баха, явно за офроуд са парвени!

Коментар

близнаците имат подобни, питайте ги тях дали са доволни, на мен не ми харесват защото са от изкуствена кожа и запарват, освен това са много меки и нищо не усещаш, а както знаете в колата пътя се усеща с г*за

за баха са подходящи защото там пилота прекарва понякога повече от едно денонощие в седалката и ако му е твъдро ще се разглоби. това е компромис за сметка на усещането на пътя.

немога да разбера защо зяпате по американските сайтове за такива неща при положение, че марките sparco, momo, recaro, corbeu, sabelt, omp, cobra ...... са европейски и си имат представители в българия, някои от тях даже имат седалки на склад и може да седнете в тях и да прецените ... някои даже са монтирани в коли, вземете се в ръце
                drive alive

Коментар

Ами защото свалят кожи нашите представители. То вместо да е по евтино за българина - то е двойно.

П.С. Да не ти тряснат и на теб негативен рейтинг за "близнаците" , че на мен ми тряснаха за "Сашовците"... Е, то сигурно за стари муцуни не важи !

Коментар

немога да разбера защо зяпате по американските сайтове за такива неща при положение, че марките sparco, momo, recaro, corbeu, sabelt, omp, cobra ...... са европейски и
                    ейй... най накрая нещо разумно. аз зяпам по разбираеми причини,знаеш.
                    Stop fawkin email me! I'm trying to drink....
                    http://www.danasoft.com/sig/mitak.jpg
                    http://www.youtube.com/watch?v=A53Mx...eature=related

Коментар

Ама ибей не е само щатски "сайт" колега, той е интернационален. Това че се регистрираш примерно на ebay.com не значи че не може да пазариш във всяка държава. Аз когато търся нещо го търся глобално и ми излиза всичко.

П.С. Заради тези одобрения коментарите ми стават пълна каша. Един пише, аз отговарям, трети отговаря.. пълна лудница.. Кога ще мога да пиша нормално?

Коментар

близнаците имат подобни, питайте ги тях дали са доволни, на мен не ми харесват защото са от изкуствена кожа и запарват, освен това са много меки и нищо не усещаш, а както знаете в колата пътя се усеща с г*за

за баха са подходящи защото там пилота прекарва понякога повече от едно денонощие в седалката и ако му е твъдро ще се разглоби. това е компромис за сметка на усещането на пътя.

немога да разбера защо зяпате по американските сайтове за такива неща при положение, че марките sparco, momo, recaro, corbeu, sabelt, omp, cobra ...... са европейски и си имат представители в българия, някои от тях даже имат седалки на склад и може да седнете в тях и да прецените ... някои даже са монтирани в коли, вземете се в ръце

Наще са на BEARD и MasterCraft Ho горе долу формите са идентични не случаино които се е возил на отворена седалка а не в калъп дето бие в ребрата а качването е кошмарно никога вече не харесва седалка тип корито Повечето модели се правят с 20 вида различни тапицерии които се мият в пъти по лесно от ралиджииските покрития Гледаите седалки за оф-роуд а не всички дето вадят спортен пиниз Модела трябва да е съобразен с начина на ползване примерно при карането в нашия шампионат има много слизане и качване и в коритото ти се е.... таковата Другото което забелязах е че при модел с по широка основа коланите се слагат много по лесно не се затискат при качване а ниското разположение на сгъвките на колената не уморява и не тормози тялото Коланите са разположени по начин които не ти протрива врата от друсането и движенията са по свободни Не е вярно че са меки след 1-2 часово каране се наместват по тялото и така остават за разлика от коритото дето вече е стигнало до кокал и ръга още... Щото е тръба с парче тензух Коритото е направено за бързи странични претоварвания но на равно...когато има постоянно биене в коланите този модел съчетан с друсане става като ренде за тялото Ако нещо мразя в нащо Чероки това е че е със седалки на Момо дето бият в бъбреците а на скоковете може да разбереш колко фи е тръбата по синините Но наи добре е всеки сам да си избере място за заднището Но и най якото дупе почва да изпуска компресия.... като види цените на Хевропеиски седалки за оф-роуд Ама били хомулугирани ми то смешно когато си ги плащаш сам и за в калта

Извадете цените на такъв тип седалки за оф-роуд и ще видите а ако имате мераци и за реглажи вече става СТРАШНО

пп. Колкото до изкуствената кожа, наилона и тензуха на спортачките мога да твърдя че нашия Вранглер беше първия с рали корито на SPARCO в състезанията в БГ Изхвърлих го като мръсна мачка в момента в които се намокри след едно каране в дъжд и много лебедки Тая седалка нямаше съхнене а смръднята на мухал и трюм после беше зверска Да не говорим че от влагата и топлината в купето се и разпусна като ташаци на дърто магаре За разлика от нея заводската наилонова не беше мръднала без миризми и други ефекти Само един месец след като изсъхна дунапрена започна да излиза от тапицерията на прах По добре за малко да спарва отколкото дълго да се разпада
                        Последно редактирано от PETER BLIZNAKA; 11-04-07, 04:26.

Коментар

има разлика между корито и седалка от тръби, коритото е много по - твърдо

колкото до хомологацията един много опитен човек в автомобилните спортове скоро ми каза, че това са едни много досадни правила, написани с кръв !!!
                          drive alive

Коментар

има разлика между корито и седалка от тръби, коритото е много по - твърдо

колкото до хомологацията един много опитен човек в автомобилните спортове скоро ми каза, че това са едни много досадни правила, написани с кръв !!!
                            Аз прегледах една камара оферти и седалки, и най доброто което мисля, че ще свърши идеална работа е Sparco Siena ... може да се намери на цена от 500-700лв. Някакви преки впечатления?

Коментар

седалката не е лоша но не е по - добра от повечето стандартни седалки на колите. каква е причината да искаш да смениш седалките ?
                              drive alive

Коментар

седалката не е лоша но не е по - добра от повечето стандартни седалки на колите. каква е причината да искаш да смениш седалките ?
                                Защото сегашните са много неудобни, раздрънкани механизми и ужасно грозни... и защото ще правя клетка и е редно и да сложа свястни седалки с 4точкови колани..

Добре, кажи ти коя марка и кой модел седалка би сложил.. ако примерно си заделил не повече от 1000 лева за седалки.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X