Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Коя е по издържлива - MT/R или Cooper STT

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Коя е по издържлива - MT/R или Cooper STT

Привет,
    Изборът ми е сведен до тези две гуми. Ще съм много благодарен, ако някой сподели от опит колко ще ме изкарат едните или другите при положение, че почти всеки ден съм по баирите и нивите и имам 100-120км магистрала и селски пътища за да стигна до там и обратно.
    Предложиха ми едни регенерати мисля унгарски с шарката на BFG AT, за които ме убеждават, че щели да надживеят джипката и хич нямаше да се замисля, но много ме е яд дори веднъж да ме завали и да се кача на валяка.
    Благодаря предварително!

От: Коя е по издържлива - MT/R или Cooper STT

Заложи на Купъра.
    ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

Аз също с взех Купър,но не знам за какво де реч,защото ще ги слагам чак за лова-септември, октомври.Ако някой е карал с такива да драсне някой ред за тези гуми.Как се държат на сняг и в не-мног дълбока кал?Поздрави!

Коментар

От май месец карам Cooper DISKOVERER STT2 много добра на кални мокри поляни ,а на асвалт тиха и устойчива.С повече от 90 не карам.http://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=90456

Коментар

Първоначално публикуван от ники72 Преглед на мнение
          Аз също с взех Купър,но не знам за какво де реч,защото ще ги слагам чак за лова-септември, октомври.Ако някой е карал с такива да драсне някой ред за тези гуми.Как се държат на сняг и в не-мног дълбока кал?Поздрави!
          Всъщност твоята е радиал ССТ, виж това

...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

И аз си мислех, че става въпрос за STT, които много повече приличат на GoodYear Wrangler MTR...
            Your conscience is all you can take to your grave.

Коментар

Да ,РАДИАЛ СТТ е и за това питам как са на сняг и кал.Знам ,че нямат нищо общо с новия Купар,но все пак мнения ако може.

Коментар

Някой знае ли дали ги има в България Cooper Discoverer STT 285/70 R17. Преди седмица ги гледах в http://www.barzgumve.com ама вече ги няма .
                Jeep Grand Cherokee 5.7 HEMI Quadra Drive II

Коментар

Първоначално публикуван от batije Преглед на мнение
                  Някой знае ли дали ги има в България Cooper Discoverer STT 285/70 R17. Преди седмица ги гледах в http://www.barzgumve.com ама вече ги няма .
                  Пробвай в Гладиатор-Пловдив.Те са им вносители и им има рекламите на доста места във форума
                  Jeep Cherokee 4.0l-Звяр
                  Volkswagen Passat 1.9TDI-Шосейка
                  OFFROAD CLUB STARA ZAGORA

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X