Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Максимална допустима скорост

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

Първоначално публикуван от quadra Преглед на мнение
    Е той сега не е с Кобри, ама са ми на сърцето и мисля да го обуя с такива...
    И с рошави регенератки с газ до ламарините по асфалта ?!?
    Ние не сме неутрални!

Коментар

Е що до ламарината, тя и с малко газ си върви добре. Междудругото тези рошави регенератки се държат на асфалт много по-асфалтово от някои недотам рошави истински и реномирани гуми...
      Ти не си ли с такива сега?
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Е що до ламарината, тя и с малко газ си върви добре. Междудругото тези рошави регенератки се държат на асфалт много по-асфалтово от някои недотам рошави истински и реномирани гуми...
        Ти не си ли с такива сега?
        Ами нямам оплаквания на асфалта от МТ/Р-ите. Освен това, въпреки че не са регенерати, аз така или иначе не мога да карам със 180 и отгоре (при скоростен индекс до 160). Щото детевозът не е предвиден за такива скорости. Крейсерската ми скорост е горе-долу наполовина.

Иначе не се сещам за ни една основателна причина да се сложат кални гуми на кола, която не се предвижда да влиза в някаква по-сериозна кал.
        Ние не сме неутрални!

Коментар

Ще ти кажа причината - сега няма никакви офроъд способности. Е като сложа калните гуми ще има поне някакви. Клиренса няма да се вдигне и геометричната проходимост няма да се оправи, но поне в кал ще се движи по-уверено, щот сега и за там не става.
          Иначе се получава ей това:

Иначе не си мисли че не я цапам , ето от миналата седмица:

Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Ще ти кажа причината - сега няма никакви офроъд способности. Е като сложа калните гуми ще има поне някакви. Клиренса няма да се вдигне и геометричната проходимост няма да се оправи, но поне в кал ще се движи по-уверено, щот сега и за там не става.
            Ако става въпрос за лек офроуд, то едни добри АТ-та ще са много по-подходящи според мен.
            Ние не сме неутрални!

Коментар

То сега е с такива (вярно че мноого износени), но си мисля че негативите на асфалт мога да ги преглътна заради по-добро поведение извън пътя. Освен това пътното поведение е образцово дори сега с тези галошки, така че по-зле няма да стане (ееех, обичам фултайма с LSD и вискоблокаж на междуосевия). Е, ако реша да се състезавам на асфалт сигурно известна "дървеност" в поведението на калните гуми ще ме дразни, но за всекидневно каране хич не ме напрягат.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X