Колеги някои да има износени гуми , трябват ми за основи .Размера е 235/75/15 може и по широки и високи .Благодаря предварително.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Основи за регенерат
Свий
X
-
До: Основи за регенерат
Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнениеВ България правят ли регенерат?Дай малко инфо би било полезно.0887632135-Краси
Коментар
-
Първоначално публикуван от jivko bakalov Преглед на мнениеКолеги някои да има износени гуми , трябват ми за основи .Размера е 235/75/15 може и по широки и високи .Благодаря предварително.
За регенерат бяха приготвени ,но....имам нови гуми за сега....
Цената за 4/четири/ броя е 60/шестдесет лева.
Изпращам с куриер.На бой отиват само старците!
Коментар
-
Първоначално публикуван от FLY_FREE Преглед на мнениеВ България правят ли регенерат?VEREYA MOTORSPORT TEAM
Коментар
-
Първоначално публикуван от Конов Преглед на мнениеРазполагам с KUMHO-265/70/15-РАВНОМЕРНО износени , /има още малко хляб в тях за нормална експлоатация/ ,.....
Изпращам с куриер.VEREYA MOTORSPORT TEAM
Коментар
-
От: До: Основи за регенерат
Първоначално публикуван от Конов Преглед на мнениеРазполагам с KUMHO-265/70/15-РАВНОМЕРНО износени , /има още малко хляб в тях за нормална експлоатация/ ,.....
Изпращам с куриер.БЕНЗИН В КРЪВТА,МАСЛО ПОД НОКТИТЕ И КАЛ НАВСЯКЪДЕ!!!
TLC 70 1KZ-T В ПРОДАЖБА!!!
Съби Радев А(-) 0895745706
Коментар
-
От: Основи за регенерат
Първоначално публикуван от vesko111 Преглед на мнениеЗдравейте колеги, от тези на снимката става ли основа за регенерат?
[ATTACH=CONFIG]266039[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]266038[/ATTACH]Виден столичен ихтиолог
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар