Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Рязане на грайфери

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Рязане на грайфери

Здравейте!
    По междуси с колегите говорихме, че някой е правил подобни неща, но неможах да намеря писано във форума. Ако темата се дублира, моля за извинение.

Дилемата е следната:
    Да взема ли оберфрезата и да си направя Кобрите по-агресивни?! Няколко човека веднага се произнесоха, че това са глупости. Ок, аз тая джипка да не съм я купил за умности

Поиграх си малко да начертая отпечатъка на Кобрата и започнах да махам определени грайфери за да видя какво се получава. Оказа се, че има поле за изява на фантазията. Ето какво направих, разгледайте ги и си кажете мнението (или опита). На първата картинка е преблизително оригиналната шарка, а втората на мен най-много ми допада.

Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
    Най-добрите ми спомени са предстоящите!

До: Рязане на грайфери

Абе, човече, не стига, че си си играл да рисуваш, за да покажеш на другите идеята си, ами искаш да си поиграеш и да я реализираш. За сетен път се убеждавам, че този форум е пълен с откачалници в добрия смисъл на думата. Такива, които тласкат развитието. Браво!
    P.S. На мен най-ми допада последната.
    Ако някой от компанията мълчи, причините може да са две : Или няма какво да каже или няма на кого да го каже.

Коментар

Що бе,не е лоша идеята.Вторият вариант май наистина е добър! При другите предполагам че много лесно ще се "кърти" протектора от каманяк.А и настрани няма какво да държи.Лошото е че докато стигнеш оптимален вариант,ще съсипеш някоя и друга гума.Ама давай,поне само един да изгори! После ще скалпирам и моите,на готово.
      088пет722пет99
      http://www.hydropompi.com/

Коментар

Росене, единия от откачалниците който ги реже кобрите е Евгени Турбото. Пусни му лично.

ПП Пробвай шахматно да видиме какво ще стане.

ППП Евгени го пази да не се увлече, че той и Кайманите реже.
        Фаровете за мъгла правят колата 2м по-дълга, 10г. по-млада и 200 коня повече.
        Вальо. О888 557Ч7Ч
        Silverado 1.3 i

Коментар

Мани тва шахматно, всичко ще се напълни с гнас и край
          Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
          Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Колега аз мисля че вторият вариянт е доста отдачен, но средните грайфери може да им пуснеш хоризонтален по широк и дълбок канал, за да се раздели кубчето на две части.А при другите два варянта, опасноста да останеш без гуми е голяма.Иначе поткрепям идеята ти успех.
            Търговията е проста работа ама не е за прости Люде.

Коментар

Колега,при нас в Самоков е честа практика нарязването,повишава се проходимоста.Успех.

Коментар

Не си играй с рязане,слагай тракторки като Дечо
                ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Ефекта е най- голям при кобрите,защото лесно се пълнят с кал и не се самопочистват.Каймана е по-агресивен и там рязането почти не е от полза ,освен ако не се режат със ситни ламели за по-голямо сцепление на лед.
                  0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Ето подобна тема: http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...E9%F4%E5%F0%E0

А на мен ми харесва третия вариант.
                    Газ69- създаден във времена, в които мъжете не са си бръснели краката.

Коментар

Евала за идеите дето ти идват.
                      Само така можем да разберем дали грешим.
                      Само експерименти му е майката.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                      X