Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Защо става това

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Защо става това

Става дума за този номер на 0:37-та секунда.

П.П.Благодаря на ЛЕНИН за клипчетата.

Ако не ви излиза:
    http://www.youtube.com/watch?v=yP6HNcZahlM

До: Защо става това

Щото не могат да я забортират. Сипва се бензин или с газ или етер. Или с каквото се сетиш, което е лесно запалимо.
    За заеми и кредити поискани от лица с които нямам кръвна връзка не отговарям.

Работя бързо, евтино и качествено. Можеш да избереш две от трите опции.

Коментар

За бортирането на гумата с огън ли питаш?
      Това е стар номер. Наливат се 50-100 гр бензин в гумата, подава се огън, и гумата си залепва на мястото. Става и с етер-има го в "старт спрейовете" или с всяко избухващо гориво.
      Има ли желание-има и начин!

Коментар

Имаше тема такава отпреди години. Пръска се нещо запалимо в гумата и от детонацията се забортира гумата, особено подходящо е за полеви ремонт на тежки гуми. Трябва само да се внимава да не се предозира. Някой от форума даже тренираха.
        "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
          Имаше тема такава отпреди години. Пръска се нещо запалимо в гумата и от детонацията се забортира гумата, особено подходящо е за полеви ремонт на тежки гуми. Трябва само да се внимава да не се предозира. Някой от форума даже тренираха.
          А това запалимото какво е смазка , дезодорант, бензин...?

Коментар

Сега видях че вече ми е отговорено.Благодаря!

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение

Това Гената от Русе го беше показал на една тяхна разходка

Коментар

Първоначално публикуван от Кольо Преглед на мнение
                За бортирането на гумата с огън ли питаш?
                Това е стар номер. Наливат се 50-100 гр бензин В гумата, подава се огън, и гумата си залепва на мястото. Става и с етер-има го в "старт спрейовете" или с всяко избухващо гориво.
                Какво имаш в предви във вътре в гумата?В самата гума или само перифериата.То май задавам отговори, защото ако е по периферията нищо няма да стане май.

Коментар

Вътре в гумата. Със всичко ства, аз съм го правил с бензин и с дезодорант, но мисля, че с каквото и да било лесно запалимо и летливо ще стане.
                  "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Ето как го правя аз:

Бензина се изсипва вътре в гумата и се подава огън. Идеята е бензина вътре да се възпламени, а в затворен обем се получава експлозия. Оттам се повишава рязко налягането, газовете не могат да излязат толкова бързо, и издуват гумата.
                    Стар шофьорски трик.
                    Има ли желание-има и начин!

Коментар

Предполагам че след като се забортира има някакво остатъчно налягане и заради това трябва да се внимава с количеството.

Коментар

Сложи два литра и го запали на някоя стара гума, ама мнооого отдалече и на безопасно място.

Коментар

Е мога да си представя какво ще стане.Не че не бих пробвал ама не ми се занимава .

Коментар

Това с предозирането го няма.
                            На моите кобри го правихме това с пропан-бутан.
                            По време на детонацията по-добре да не си отпред, щото е като супло на реактивен двигател. След детонацията в гумата остава известно количество не изгоряло гориво, но при липсата на кислород то така си остава. По- интересния момент идва след това. Гумата вече е върху борда и човек се чуди колко налягане има вътре в нея и трябва ли да я помпи още. В следващия момент гумата започва да се свива. Вътре става вакуум от истиващия газ. Като го видях се притесних да не слезе от борда, а компресора беше далеч. Натиснах игличката колкото може с ножа си и започна интензивно от там да всмуква въздух. Ако правите това внимавайте много, да не си направите фейслифт. На клипчето не случайно човека подава вестника от далеч. За да не ми се налага да правя подобни работи и да си сменям прическата си направих това:
                            http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=86030
                            Росен Спасов (0+) LZ1SMY 0878110730
                            Най-добрите ми спомени са предстоящите!

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X