Обява

Свий
Няма добавени обяви.

мнение за гуми Lassa-Competus

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• мнение за гуми Lassa-Competus

Зимата не е свършила,ама лятото ще дойде,та отсега съм се замислил за летни гуми.А,може и в студовете летните гуменки да са с голямо намалениеЗяпах из нет-а,и на пръв поглед ми харесаха Ласса...ще ги търкалям на ТЛК-70,основно по шосе,лек до среден офроуд.Шарката е средно агресивна-не е хептен шосейна...цена нямаше,но предполагам,че тази марка е от сравнително евтините?
    Дайте и други предложения за средна хубост гуменки.
    Хубав ден!
    много автомати-слаби резултати!

До: мнение за гуми Lassa-Competus

BFG АТ.

Lassa-та e добра гума, но за offroad не става, освен за много лек. На асфалт и сняг е много добре. но на хлъзгава кал и трева стават на валяци. Не се самопочистват. Иначе не шумят и се държат добре и на високи скорости.
    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Благодаря,Спарки,ама БФГ-АТ нещо не ги долюбвам и това си е!Прекалено универсални са-демек от всичко по малко,ама не съвсем...
      За лятото обаче що да не стават...а и не са скъпарски-размер 235/85/16 преди 3 месеца струваше 250лв.в Диана-та.
      Понеже за "магарето"не мога да намеря 16-ки джанти с минимален отрицателен офсет на що-годе човешка цена се замислям за 15-ки,като съответно и гуменки 15-ки трябва да купувам...235/75/15 поне...М/у другото,ако някой продава такЪви(ама наистина запазени)да свирка!

Коментар

Как така на 16" 235/85/16, а на 15" 235/75/15?
        Разликата е 3 размера.

Коментар

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
          Как така на 16" 235/85/16, а на 15" 235/75/15?
          Разликата е 3 размера.
          Прав си,Андро-само давам пример за цена...
          Ако мина на 15-ки,което хич не ме кефи 235/75/15 има точно същия диаметър,като 205/80/16,които са оригиналния размер гуменки на магарето...По-широки гуми от 235,с които да постигна по-голяма височина не ми се слагат-не съм фен на широките гуми!
          Сега съм с нова зимна Йокохама 215/80/16-влюбих се в този модел!
          Няма да въртя зимни-летни гуми на едни "жанти"обаче-затова търся варианти...

Коментар

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
            Прав си,Андро-само давам пример за цена...
            Ако мина на 15-ки,което хич не ме кефи 235/75/15 има точно същия диаметър,като 205/80/16,които са оригиналния размер гуменки на магарето...По-широки гуми от 235,с които да постигна по-голяма височина не ми се слагат-не съм фен на широките гуми!
            Сега съм с нова зимна Йокохама 215/80/16-влюбих се в този модел!
            Няма да въртя зимни-летни гуми на едни "жанти"обаче-затова търся варианти...
            Аз бих направил един лифт, 31-ци гуми и минусови джанти. Няма да си познаеш колата. Ама ти си знаеш.

Коментар

Аз бих направил един лифт, 31-ци гуми и минусови джанти. Няма да си познаеш колата. Ама ти си знаеш.
              Къде ги тия минусови Тойотски "жанти",колко цола,и какви пари са....?Съжалявам,ма за некВи 16-ки железни тотални ръжделници 400лв. няма да дам никога-не,че съм дзифтар!Изпадат обаче на същата цена оригинални лети джанти 15-ки...какво ще ме посъветваш...?

Коментар

Няма проблем с 15-ките.
                Аз съм с 15" с 32-ки.

Коментар

Няма проблем с 15-ките.
                  Аз съм с 15" с 32-ки.
                  ...шЪ взема да намина,към то теб следв.седмица!Ако е удобно...ще ти звънна ден-два предварително!

Коментар

Първоначално публикуван от mbenz Преглед на мнение
                    ...шЪ взема да намина,към то теб следв.седмица!Ако е удобно...ще ти звънна ден-два предварително!
                    Ок. Може да намерим едни 31-ци за проба.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                    X