Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Как стоят гуми в размер 195R15 на Нива

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Как стоят гуми в размер 195R15 на Нива

LZ1VMH

Абе супер седят, ама нали не се събират точно под калника и пръска, та се налага да се мие по-често Но това не е проблем.
    4x4=16

Коментар

Пробва ли проходимоста.
      LZ1VMH

Коментар

Аз ли? Щот май ме сбърка с някой . А може и да не си

За дълга база е добре на сняг е като на асфалт с тези гуми в сравнение с ВЛИ 10.
        4x4=16

Коментар

Влади с тия снимки яко ме зариби начи !!
          сега сън няма да ме хваща докато не измонтираме нещо такова на Нивата !

Коментар

Здравейте,

Още не съм пробвал проходимостта, защото бях малко болен, но сега тръгвам!!!

Коментар

Ще чакаме отзиви.
              LZ1VMH

Коментар

Да питам, колко х.километра е нормално да изкарат такива гуми на V8 класик, питам защото моите свършват много видимо бързо (6000 км приблизително на 50% ) , може нещо каучука да не е бил в ред, ама знае ли се. ,то и таралясника си е тежичък ама..., та се чудя дали следващите да са пак такива или нещо друго.

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнение

Хубаво,ама защо вместо да се търси някаква нормална височина се сваля на 15,според мен ще е най добре да се сложат 205/r/16

Коментар

с тези гуми не вие ли повече?

Коментар

Първоначално публикуван от Magic_driver Преглед на мнение
                      с тези гуми не вие ли повече?
                      то повече от обикновенно няма на къде
                      no signature no problems

Коментар

аз сложих 205/70/15 с джанти с 0-лево ЕТ на нивата и предните гуми опират при завои в калниците в предната част ъгълчето под бронята ще кача снимки довечера

Коментар

ето и снимка 205/70/15
                          Прикачени файлове

Коментар

Първоначално публикуван от Джамбазов Преглед на мнение
                            Да питам, колко х.километра е нормално да изкарат такива гуми на V8 класик, питам защото моите свършват много видимо бързо (6000 км приблизително на 50% ) , може нещо каучука да не е бил в ред, ама знае ли се. ,то и таралясника си е тежичък ама..., та се чудя дали следващите да са пак такива или нещо друго.
                            6000 или 60 000???

Коментар

Стига бре, на Гранда за една година и около 20000 повечето асфалтови но и немалко офф, пък и асфалтовите понякога с към 200км/ч не им личеше да са се износили повече от 15 процента...
                              Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X