Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Вижте това.....

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Вижте това.....

Ни шакл, ни, тем более веревоньки, рваться не должны!!! Все должно быть настолько прочно чтобы отрывало мосты!
    Ει ςεγα ςι εδα μαματα ςαβςεμ

До: Вижте това.....

Е добре добре доста добре е измислено, но мисля че цената му ще е повече от комплект вериги
    Обичам всички блондинки..... и брюнетки :shock:
    [B]Yamaha YZ-F 250 2004[/B] THE BEST !!!

Коментар

Това се прилага от доста години и обикновенно не работи поради факта че стои от долу в калта 12 месеца в годината а се ползва 5 . 6 пъти в годината .
      Друг недостатък е че работи само на вътрешните гуми .

Коментар

абе хитрина си е.

Коментар

И в един дълбок коловоз ще се смачка
          0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Първоначално публикуван от travelling Преглед на мнение
            И в един дълбок коловоз ще се смачка
            Няма пълно щастие. Но да се смачка, да се смачка, колко да се смачка - то се включва с въздух. Ще се свие и толкова. Ако си подкарал магистралния камион през 10см коловози, това ще ти е малък проблем.

Коментар

Еми първо , никой не е казал че е за джипове , а за влекачи и соло камиони. Второ - предвидено е за пътища в белите държави , а не за нашите коловози. Трето - съгласен съм с Павле . С една разлика - това че е само на вътрешните гуми не е особен проблем . Обикновено тази ауто - грип система би трябвало да те спаси при боксуване , но вече почти всички камиони от типа , който показват са с блокаж на диференциала , така че за мързелива работа и само на вътрешните е достатъчно .... ако веригите не са оклепани и набити с кал и сняг ... както обаче се случва на практика .
              Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Първоначално публикуван от Vlado_Ts Преглед на мнение
                С една разлика - това че е само на вътрешните гуми не е особен проблем . Обикновено тази ауто - грип система би трябвало да те спаси при боксуване , но вече почти всички камиони от типа , който показват са с блокаж на диференциала , така че за мързелива работа и само на вътрешните е достатъчно ....
                Аз не виждам,какво общо има блокажа на диференциала с това,че веригите действат само на вътрешните колела.
                Системата е хитра и в белите държави,ще си свърши работата,ако е изправна.

Има нещо общо с опесъчителната система при локомотивите.Там има бункери с пясък,който се подава в зоната на контакт на всяко колело с релсата.Има разни видове такива системи,но най-общо,работят по команда на машиниста.Там номерът е,да се регистрира необходимостта от допълнително сцепление-има си отделни скоростомери и разни датчици,та даже и антиблокиращи системи,при спиране....И това в машини,от преди 30 и повече години...
                Ясен: "Правилата просто не могат да обхванат живота, затова компромиси има навсякъде. Само различно дълбоки. И според местните и личните разбирания кое е по-важно."

Коментар

При тировете няма коловози и т.н. ,а дълги непревземаеми байри ,които се заледяват така ,че мисля, че е много практично.............
                  [FONT=Comic Sans MS]
                  [/FONT]

Коментар

Аз на това му казвам "германски инженерен гений". К'ва кал, к'ви коловоэи - това е за нормални коли, по нормални пътища и в нормални държави. И през незимните сеэони си стои в гаража - както се вижда, времето эа монтаж е сравнимо с това за монтаж на едни вериги...
                    00359893488603

....нямам си вече LR...

Коментар

На мен ми харесаха вьртелешките, но сигорно са много скьпи.Ще трябва да изчакаме Китайците дапочнат да ги произвеждат.
                      JSM 0899633364

Коментар

Виждал съм ги 94-95год на Ман и Мерцедес,обаче само на Хенгери,но мисля,че за времето си не успяха да се наложат.

Коментар

Първоначално публикуван от cecoa1 Преглед на мнение
                          .....Аз не виждам,какво общо има блокажа на диференциала с това,че веригите действат само на вътрешните колела.
                          ...
                          Като подкараш голям камион и като почнеш да качваш от онези вериги по 160 кила , тогава ще намериш връзката . ... не ми се обяснява в подробности , човек сам трябва да препати .
                          Един жокер при буксуване : блокаж на заден диференциал + единична верига .

ПС Иначе мисля че се обединихме около констатацията , че това си е за белите държави .... както казах по-горе : мързелива работа
                          Последно редактирано от Vlado_Ts; 21-01-10, 17:25.
                          Топлата вода е открита случайно само първия път . Всички последващи опити за нейното преоткриване са умишлени , упорити и целенасочени.

Коментар

Определено е голяма хитринка а и сигорно ще върши работа.
                            Константин Вълчанов.0888313247

Коментар

Абе за техните пътища, по които е минал снегорина е идеално.
                              Сузуки Гранд Витара 2.5 V6

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X