Коя от трите марки "Малатеста" "Инса турбо" и "Федима" е наѝ-добра като качество
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Коя е наѝ-добра от трите марки
Свий
X
-
До: Коя е наѝ-добра от трите марки
И трите са конпромисен вариант регенерати,както и с почти еднакво качество.Малатестата е най наложена на пазара,вероятно защото транспорта от Италия е по бърз и евтин,но и другите ги бива,Федимата идват от Португалия,а Инсата е с Испанско качество.LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.
-
Технологията на производство, контрола на качеството и вложените материали и средства, определят Федима като лидер в производството на гуми топъл-регенерат.
Каркасите за производство се подбират много внимателно, като е заблуда, че се използват изхвърлените гуми. Има много размери, произведени и залежали с определена "шарка", дава им се нов живот.
С малатеста съм имал неведнъж проблем с намирането на 4 еднакви по размер (височина) гуми....TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО
Коментар
-
Първоначално публикуван от ПЛАМЕН ТЕНЕВ Преглед на мнениеТехнологията на производство, контрола на качеството и вложените материали и средства, определят Федима като лидер в производството на гуми топъл-регенерат.
С малатеста съм имал неведнъж проблем с намирането на 4 еднакви по размер (височина) гуми.NISSAN PATROL GR
OFFROAD CLUB 4x4 VRATZA
Коментар
-
тези дни скочих до солун и си взех инса турбо специял трак на гумата има надпис 3.01.2010 изненадващо мека и лека за 16 ка но то скоковете и карането ще покаже дали е здрава преди този гуми пак карах с такава шарка но каиман мисля че бяха на малатеста, гумите тежаха доста в сравнение с тези сегаД-р Марин–Dentist
Wrangler:4.0L :))
Коментар
-
Имам опит с Малатеста и Федима. Кобрата на Малатестата за цената си е добра гума. Лошото при нея е, че като една фърли фира /а рано или късно това става/, другите три остават сирачета. Просто трудно се намира подходящ заместител. Не че това не важи и за другите марки, но.......... Федима е определено по-добрата от двете. И каучука и е по-мек, и е по-лека, но и цената и е ПО. С Инса не съм карал, само съм чел за нея. Някои я хвалят. На външен вид изглежда много добре.Тази земя, по която тъпча сега,
тази земя, която пролетен вятър пробужда,
тази земя – не е моя земя,
тази земя, простете, е чужда.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Калин Преглед на мнениеКолега,каква е цената на федимата?
http://www.fedima-bg.com/wp-content/...offer-4x42.pdf - това са цените, смятай 10% надолу...NISSAN PATROL GR
OFFROAD CLUB 4x4 VRATZA
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар