Здравейте, искам да попитам някой знае ли как мога да си излъскам джантите защото има набити струшки от спирачния диск и несе махат с паста за полиране, има ли някакъв препарат с който да се разядър тези струшки защото е мн грозно така все едно джантите са мръсни?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Въпрос за изчистване на джанти
Свий
X
-
До: Въпрос за изчистване на джанти
Не е точно така - феродовия прах е много коварен, а и в много накладки има разни медни и други стружки с цел по-дълъг живот на накладката...
Е та престави си го тва яко нагорещено като се лепне в боята дали няма да я поразтопи и да си остане в нея...ПроС гАзар... 0883 353 299 Ивайло
Коментар
-
Първоначално публикуван от The_Machine Преглед на мнениеНе е точно така - феродовия прах е много коварен, а и в много накладки има разни медни и други стружки с цел по-дълъг живот на накладката...
Е та престави си го тва яко нагорещено като се лепне в боята дали няма да я поразтопи и да си остане в нея...ПАВКО
0888802068
Коментар
-
Имам в гаража обезмаслител ще опитам дали ще стане (въпреки че се съмнявам) но наистина ми е мн изтъркано феродото и даже лампичката ABS свети за това, но ся нямам кинти за нови наклатки така че ша почакат малко
Коментар
-
Ще стане, но само до някъде. Имам една такава алуминиева джанта от Паджеро. На всичкото отгоре праха от накладките са беше смесвал са масълце и какво ли още не. Водих я на автомивка. Използваха какво ли не, дето имат, и с което като ми измият двигателя става като вчера излязъл от завода, мъчиха се половин час, свалиха голяма част от гнуста, но така и не я пребориха докрай.
...така или иначе обаче ще ги нося на пясъкострийка и лакиране, а там би тярбвало да могат да свалят всичко.Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар