Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Въпрос за изчистване на джанти

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Въпрос за изчистване на джанти

Здравейте, искам да попитам някой знае ли как мога да си излъскам джантите защото има набити струшки от спирачния диск и несе махат с паста за полиране, има ли някакъв препарат с който да се разядър тези струшки защото е мн грозно така все едно джантите са мръсни?

До: Въпрос за изчистване на джанти

Обезмаслител
    [I]Георги Дим. Попов :Самоков тел.0882567867[/I]

Коментар

Абе колега да няма стругарски нож на главините бе,че струЖки да хвърчатне те разбирам.А сега се досетих има логика,но за да избегнеш подобно явление,сменяи навреме накладките.
      ПАВКО
      0888802068

Коментар

Не е точно така - феродовия прах е много коварен, а и в много накладки има разни медни и други стружки с цел по-дълъг живот на накладката...
        Е та престави си го тва яко нагорещено като се лепне в боята дали няма да я поразтопи и да си остане в нея...
        ПроС гАзар... 0883 353 299 Ивайло

Коментар

Ми не,май няма.Единственият начин е с киче или телена четка на бормашината, да се свали до основа и после боядисване.

Коментар

Първоначално публикуван от The_Machine Преглед на мнение
            Не е точно така - феродовия прах е много коварен, а и в много накладки има разни медни и други стружки с цел по-дълъг живот на накладката...
            Е та престави си го тва яко нагорещено като се лепне в боята дали няма да я поразтопи и да си остане в нея...
            Принципно е така ама така го разбрах,че едва ли не хвърчат някакви стърготини.За прахта е вярно,че не е приятна.
            ПАВКО
            0888802068

Коментар

Имам в гаража обезмаслител ще опитам дали ще стане (въпреки че се съмнявам) но наистина ми е мн изтъркано феродото и даже лампичката ABS свети за това, но ся нямам кинти за нови наклатки така че ша почакат малко

Коментар

Ще стане, но само до някъде. Имам една такава алуминиева джанта от Паджеро. На всичкото отгоре праха от накладките са беше смесвал са масълце и какво ли още не. Водих я на автомивка. Използваха какво ли не, дето имат, и с което като ми измият двигателя става като вчера излязъл от завода, мъчиха се половин час, свалиха голяма част от гнуста, но така и не я пребориха докрай.

...така или иначе обаче ще ги нося на пясъкострийка и лакиране, а там би тярбвало да могат да свалят всичко.
                Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Има такъв препарат специално за такива случаи.Ще кача снимки при първа възможност.
                  ТЛК 90 120кв Дайхатсу Ф20 Няма да пия повече .....ама и по малко няма да пия...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X