Обява

Свий
Няма добавени обяви.

избор на зимна гума?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• избор на зимна гума?

бихте ли помогнали с избора на зимна гума че нещо съм затруднен.става въпрос за 17-ки за Нисан Навара 2006.

Re: избор на зимна гума?

Първоначално публикуван от kalchev
    бихте ли помогнали с избора на зимна гума че нещо съм затруднен.става въпрос за 17-ки за Нисан Навара 2006.
    каквито и зимни гуми да вземеш първите 3 зими ще си много доволен :-)
    аз лично карам с тези и бих ти ги препоръчал http://www.nokiantyres.com/suv_produ...KKAPELIITTA+LT
    LZ1RED

Коментар

Е по толкова.няма 10 години с едни гуми да се кара.
      В момента пияният гръцки народ се опитва да фокусира дългия лист със сметката, който му подава все по-изнервеният европейски сервитьор. А махмурлука тепърва предстои...

Коментар

Да този модел зимна гума на нокиа е уникален ! аз съм с 235/75/15 и съм много доволен! Каквито и гуми да земеш гледаи да са произведени 2006 да е по пресен каучука

Коментар

Има зимни гуми с по-твърд каучук които дават по добри резултати на комбинираните тестове. Все пак зимата не е само сняг и лед. Наи добри са Бриджстоун Пирели и Мишлен
          За сняг и лед са с по мек каучук и повече ламели.

Коментар

Здравйте, а пък мен ме интересува какъв е най удачният размера на зимните гуми на L200 - 2006година. Джантите са 16цола.

Коментар

Re: избор на зимна гума?

Първоначално публикуван от kalchev

аз съм с 18ки и съм се спрял на Фулда Юкон
              смятам че е много добра гума за лед и сняг както и дава възможности за известен оф-роуд поради по-едрия си грайфер

Останалите опции са предимно "шосейни" според мен.

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
              X