Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Малатеста--Търся

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Малатеста--Търся

Някои може ли да ми каже къде мога да закупя Малатеста 165/70/13
    Някъде някои с по-голям асортимент от тези гуми.
    SUBARU FORESTER 2002g AWD LSD-DIF. Човек може да живее без храна 1 месец,без вода 1 седмица,без въздух 1 минута,а без акъл цял живот...

А защо точно малатеста или по-точно регенерат за лека кола
    PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
    КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
    0899187766

Коментар

В София на Дойран и Гоце Делчев. Като идваш от Дупница на Красно село правиш десен завой, караш направо около 400м и преди сфетофара на Дойран от лявата ти страна в един гараж.
      VITARA, SAMURAI
      FIAT PANDA 4x4 CABRIO
      RENAULT ESPACE QUADRA
      ...и едно сивикче за града...

Коментар

......

Ами да ти кажа първо защото това е стара 23г кола,и не мисля че и трябват по-добри,1,5бензин не е бърза кола,и карам две години все сезонно с такива и сам мн доволен,но сега искам да видя и др модели на марката Малатеста.
        SUBARU FORESTER 2002g AWD LSD-DIF. Човек може да живее без храна 1 месец,без вода 1 седмица,без въздух 1 минута,а без акъл цял живот...

Коментар

...

Тук-там във форуми чета че и при Голди имало,ама дали има 165/70/13???

Коментар

Бате от новата гума няма по добра , повярвай една Дебица примерно е пъти по-добра от по тежкия регенерат, пък и цените за твоя размер са горе долу еднакви я има 10 лв. разлика я не
            VITARA, SAMURAI
            FIAT PANDA 4x4 CABRIO
            RENAULT ESPACE QUADRA

Коментар

дали дебица , матадор (всичките ми пикапи са с матадор) е по-добре от регенерата , а разликата в цената е нищожна!Не ни гледай какви ги говорим за джипките !
              PATROL 2.8TD КЪСА БАЗА -МАЛКО ПИПНАТ
              КТМ 990 ADVENTURE , SUZUKI DRZ400-E,YAMAHAYZ250F
              0899187766

Коментар

Аз конкретизирах за неговия размер защото наистина разликата там не е голяма но при по големите цолажи нещата не стоят така, например за автомобилни 16ки. Имам приятел който си купува евтината 16ка Малатеста да си я пили с БМВ то
                VITARA, SAMURAI
                FIAT PANDA 4x4 CABRIO
                RENAULT ESPACE QUADRA

Коментар

...

Напълно съм съгласен с вас за голямите размери,но просто 2г карам с такъв регенерат и съм супер доволен,не казвам че новата няма да е готина,ама...Толкова ли са по-тежки???

Коментар

С колко са по- тежки не зная, но за мен когато карам с регенерат винаги съм с едно на ум. Пак ти казвам разликата в цената е никаква.
                    VITARA, SAMURAI
                    FIAT PANDA 4x4 CABRIO
                    RENAULT ESPACE QUADRA

Коментар

...

така е,но съм доволен от Малатеста и невиждам защо да търся други,интересно ми беше каде ги продават ама сега вече знам!!!

Коментар

Малатеста:
                        165/70/13
                        Всесезонно - 38 лв
                        зимна - 50 лв.
                        зимна специална - 54 лв.

Дебица:
                        зимна- 70 лв.
                        LZ1VMH

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X