Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гуми за асфалт и кал

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Гуми за асфалт и кал

Предстои ми да купувам гуми за джип Дайхатсу Териос 205/70R15.Трябва да са за асфалт и кал/ходя с него на лов и за риба целогодишно/.Информацията в интернет е толкова много,че просто се обърках.Някой може ли да ми препоръча "изпитани" в практиката гуми?

До: Гуми за асфалт и кал

Ами иска четене. Избират се според вкуса, стила на каране и джоба. Аз лично предпочитам черни.
    "...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.

Коментар

Първоначално публикуван от христо51 Преглед на мнение
      Предстои ми да купувам гуми за джип Дайхатсу Териос 205/70R15.Трябва да са за асфалт и кал/ходя с него на лов и за риба целогодишно/.Информацията в интернет е толкова много,че просто се обърках.Някой може ли да ми препоръча "изпитани" в практиката гуми?
      Добре е да имаш два комплекта,зима и лято.Другият вариянт е всесезонни, но никога няма да са функционални на 100%.
      0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Имам Паджеро 2 сложих преди два месеца БФ Гудрич А/Т и за сега съм доволен. Общо взето и аз ползвам джипката за същите неща.
        Само на сняг не съм ги пробвал.
        В гората ми се свидят и май ще сложа нещо руско на тенекиените джанти.
        Успех в търсенето.
        Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
        Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR

Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!

Коментар

Много се двоумя дали да не взема Yokohama G012 Geolandar A/T-S специално за Off-Road терени .Някой има ли впечатление от тази марка гуми?

Коментар

И аз бях изправен пред същата дилема и стигнах до извода, че
            за целта 2 в 1 , което да върши работа на 100 % няма.Едни гуми за шосе-асфалт и друг комплект за гората, за кал.

Естествено, че според зависи в каква кал ще се завираш може да си вземеш нещо А/Т, но ако попаднеш на хубава кал ...
            VAZ 21214-Niva
            Grand Vitara 2.0 i V6 DB

Коментар

Много се двоумя дали да не взема Yokohama G012 Geolandar A/T-S специално за Off-Road терени .Някой има ли впечатление от тази марка гуми?
              Да е за оффроуд терени не е иначе е хубава гума аз карам с такава .За леки (и не толкова леки по някой път)софт разходки става.За кал горе долу добре не съм закъсвал за камани пак е добре само не знам за сняг как е но маи няма да е по добра от зимната ykohama

Коментар

Колега,това е като да си търсиш жена с паца... не че няма де...Не че не можеш да караш кални по асвалт(трябва да имаш хубава ,,музика'' и винаги да си,, с едно наум '' при мокър асвалт.За утъпкан сняг да не говорим).Сам прецени как ще се ползва колата-от там и решението с какви гуми.Според мен- АТ
                Виден столичен ихтиолог

Коментар

http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=13457
                  Доста хора са предложили да четеш !
                  Ето това смятам е добро предложение за твойте нужди,
                  ползвам го почти месец при средно натоварени пробези за момента съм много доволен.
                  успех
                  Land Rover Discovery I 1996 2,0 MPI - SOLD
                  Димитър Димов +ЧЧ7784854894

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X