Предстои ми да купувам гуми за джип Дайхатсу Териос 205/70R15.Трябва да са за асфалт и кал/ходя с него на лов и за риба целогодишно/.Информацията в интернет е толкова много,че просто се обърках.Някой може ли да ми препоръча "изпитани" в практиката гуми?
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Гуми за асфалт и кал
Свий
X
-
До: Гуми за асфалт и кал
Ами иска четене. Избират се според вкуса, стила на каране и джоба. Аз лично предпочитам черни."...колко ли скучен ми би бил живота без мотоциклета и без прекрасното, истинско усещане за Пътя..." - Бат Димо - R.I.P.
-
Първоначално публикуван от христо51 Преглед на мнениеПредстои ми да купувам гуми за джип Дайхатсу Териос 205/70R15.Трябва да са за асфалт и кал/ходя с него на лов и за риба целогодишно/.Информацията в интернет е толкова много,че просто се обърках.Някой може ли да ми препоръча "изпитани" в практиката гуми?0887 526 564/ 0897 933 755 /
Коментар
-
Имам Паджеро 2 сложих преди два месеца БФ Гудрич А/Т и за сега съм доволен. Общо взето и аз ползвам джипката за същите неща.
Само на сняг не съм ги пробвал.
В гората ми се свидят и май ще сложа нещо руско на тенекиените джанти.
Успех в търсенето.Станимир Дочев - тел.0888 939 434; 0897 800 790.
Jeep Grand Cherokee * WJ * 4.7 V8 * Quadra Drive * LPG LR
Ако можеш - дай, ако неможеш - признай!
Коментар
-
И аз бях изправен пред същата дилема и стигнах до извода, че
за целта 2 в 1 , което да върши работа на 100 % няма.Едни гуми за шосе-асфалт и друг комплект за гората, за кал.
Естествено, че според зависи в каква кал ще се завираш може да си вземеш нещо А/Т, но ако попаднеш на хубава кал ...VAZ 21214-Niva
Grand Vitara 2.0 i V6 DB
Коментар
-
Първоначално публикуван от христо51 Преглед на мнениеМного се двоумя дали да не взема Yokohama G012 Geolandar A/T-S специално за Off-Road терени .Някой има ли впечатление от тази марка гуми?
Коментар
-
Първоначално публикуван от христо51 Преглед на мнениеПредстои ми да купувам гуми за джип Дайхатсу Териос 205/70R15.Трябва да са за асфалт и кал/ходя с него на лов и за риба целогодишно/.Информацията в интернет е толкова много,че просто се обърках.Някой може ли да ми препоръча "изпитани" в практиката гуми?.Според мен- АТ
Виден столичен ихтиолог
Коментар
-
http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=13457
Доста хора са предложили да четеш !
Ето това смятам е добро предложение за твойте нужди,
ползвам го почти месец при средно натоварени пробези за момента съм много доволен.
успехLand Rover Discovery I 1996 2,0 MPI - SOLD
Димитър Димов +ЧЧ7784854894
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар