Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Oт вчера съм с нови украински гуми 205/70/15 всесезонни цената е уникална за пазара

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

От: Oт вчера съм с нови украински гуми 205/70/15 всесезонни цената е уникална за паза

От къде мога да си купя украински гуми 205-70-15?
    ГАЗ 69 УАЗ 452-2 броя УАЗ 31512 Kia Sportage 2.0 16v
    Калта за УАЗа е като водата за водолаза 0886445318

Коментар

От: Oт вчера съм с нови украински гуми 205/70/15 всесезонни цената е уникална за паза

Виж първите постове и ползвай гугъла .
      0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Хареса ми размера на гума КАМА - 225/80/15 . Някой пробва ли я вече на сняг ? Що "тъпите" западняци не правят този размер ?
        TLC: LJ70 2LT ; FJ80 3FE

Коментар

Дайте телефон за контакт,къде се намират тез гуми ?

Коментар

Първоначално публикуван от dragomir_68 Преглед на мнение
            От къде мога да си купя украински гуми 205-70-15?
            http://www.nira-bg.com/index.php?MhO...OrMxG7glavMpif

Няма да съжаляваш. Изпробвано е. Тук ги зарина, а никой не чисти(явно нямат достатъчно техника). Само, че като гледам са вдигнали цените
            П.П. аз съм само на задно, и пак нямам ядове. Преди бях с мишелинките дето са при теб 2008/2009 зимата бях егати атракцията джипка без 4Х4 се пързаля. Така и не оправих хъбовете но сега нямам никакви ядове. Колата се кара ежедневно в преспи и до сега не ни е оставила.
            Последно редактирано от Beco; 24-12-10, 10:39.

Коментар

ВС-55, 235/75/15
              Паджеро2, късо.

Миналата зима, докато бяха пресни, бях изключително доволен.

Но май лятото се поизпекоха, защото тази зима ситуацията е доста по-зле...

Грайферът не е много намалял, но сцеплението осезаемо се влоши. Имам предвид на утъпкан сняг. За лед е ясно - няма да коментирам.
              Напоследък доста често ми се налага да карам с включен преден мост, за да се чувствам спокоен. И на утъпкан сняг изобщо не си помислям да натисна спирачка... Завличат почти на секундата.
              Иначе ходих до Пампорово - по прясно заснежените пътища и на 4Х4 беше добре, не мога да се оплача.

За 106-те лв./брой, за които ги купих бяха ОК, но като гледам новите цени на сайта, май ще ме загубят като клиент...
              Ми те почват да струват като истински гуми бре

Коментар

Първоначално публикуван от denislav Преглед на мнение

ВС-55, 235/75/15
                Паджеро2, късо.

Миналата зима, докато бяха пресни, бях изключително доволен.

Но май лятото се поизпекоха, защото тази зима ситуацията е доста по-зле...

Грайферът не е много намалял, но сцеплението осезаемо се влоши. Имам предвид на утъпкан сняг. За лед е ясно - няма да коментирам.
                Напоследък доста често ми се налага да карам с включен преден мост, за да се чувствам спокоен. И на утъпкан сняг изобщо не си помислям да натисна спирачка... Завличат почти на секундата.
                Иначе ходих до Пампорово - по прясно заснежените пътища и на 4Х4 беше добре, не мога да се оплача.

За 106-те лв./брой, за които ги купих бяха ОК, но като гледам новите цени на сайта, май ще ме загубят като клиент...
                Ми те почват да струват като истински гуми бре
                Прав си бая са надули цените. Срязах гадно на борда едната гума началото на есента отидох цената беше 96 сега 106. Абе пак са си евтини ама много взеха да надуват. 50 кинта на гума си е сериозно

Коментар

BC 21 235/75/15 - Същата история както при колегата denislav
                  Миналата година беше ОК - сега вече не се кара на хлъзгава настилка...

Коментар

Колеги,
                    Интересува ме гума 255/75/15 - 4бр. Можете ли да ми препоръчате от къде и ако може да мина по-тънко. Може и употребявани.
                    Ще се кара предимно по асфалт и около 3 км твърд черен път. Всесезонни.

Коментар

Този размер трудно се намира, поради което всички търговци на гуми , които се бият в гардите, че са много велики и го нямат са за разстрел . Търси BFG AT2 скъпи са трудно ще ги намериш, но има и по скъпи .
                      0 8 9 8 4 8 1 3 3 0

Коментар

Честит първи сняг... и сега се колебая между Росава - 120 лв. и Lassa - 183 лв. защото гумите на Джимчето са гьон. И двата варианта са 205/70/R15 - всесезонни с включен в цената монтаж. Някой от колегите, които са ползвали росава предишните години дали имат някакви пресни впечатления?

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                        X