Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Зимни гуми-Корморан или Малатеста

Свий
Темата е затворена.
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Зимни гуми-Корморан или Малатеста

Колеги,чудя се на леката кола Клио какво да сложа.Нови ама Корморан или регенерат на Малатеста.При моя размер 175/65/14 цената е еднаква за двете посочени гуми-65лв.Става въпрос за чисто зимни гуми.Помагаите
    Приятелите може и да са фалшиви но враговете винаги са истински....

До: Зимни гуми-Корморан или Малатеста

Първоначално публикуван от drjanton Преглед на мнение
    Колеги,чудя се на леката кола Клио какво да сложа.Нови ама Корморан или регенерат на Малатеста.При моя размер 175/65/14 цената е еднаква за двете посочени гуми-65лв.Става въпрос за чисто зимни гуми.Помагаите
    Категорично Корморан-летните(Impulser)са много зле,но Snow pro(зимните)определено си струват.Карал съм ги 3 зими и не мога да се оплача.И гледай да са made in UK
    Виден столичен ихтиолог

Коментар

Регенерата винаги трябва да минава на втори план
      flash-gsm team

Коментар

Първоначално публикуван от ribaria Преглед на мнение
        Регенерата винаги трябва да минава на втори план
        Е,аз не бих бил толкова категоричен...нека темата не прераства в ,,за и против'' регенерата...
        Виден столичен ихтиолог

Коментар

На мен ми казаха ,че на Корморана бордовете(отстрани) били много тънки и при най малка дупка се късали.Незнам.Нека споделят и други колеги с опит.

Коментар

Категорично ,Корморан но мисля ,че зимният размер ти е 165-70-14 .
            0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Разбира се, че кормораните. Клиото е с предно предаване и изобщо не е допустимо регенерат на предницата. Карал съм корморани и съм много доволен от тях. До преди три, четири години бяха на много тънка цена, но се наложиха и единствения им недостатък е по-високата им в последно време цена. Корморани се произвеждат на много места в Европа. Виждал съм и английски и то точно в твоя размер.
              Случайността е съвпадение на обстоятелства, предварително обмислени и организирани!

Коментар

100% Корморан.
                Всичко готино на този свят е или незаконно,или неморално или вредно за здравето.
                -----------------------------------------------
                Питието определя съзнанието....
                -----------------------------------------------
                0887770735

Коментар

Благодаря на всички за мненията,бяха ми доста полезни.Реших,Корморан ще са гуменките.После (като падне снега)ще пиша как са

Коментар

За лека кола не се занимавай с регенерати. Докато при джиповете си струва, предвид цената, за кола е просто безпредметно. Ще спестиш едни 20-30-40 лева за целия комплект, а ще са по-тежки, ще искат повече тежести, и т.н.
                    Долните твари, измислили перверзията Erlang, имат "много здраве" от мен. Болезнено!

Коментар

Първоначално публикуван от drjanton Преглед на мнение
                      Благодаря на всички за мненията,бяха ми доста полезни.Реших,Корморан ще са гуменките.После (като падне снега)ще пиша как са
                      Ако все още не си напазарил, що не провериш за Roadstone? Цената е съата, най-много с 5 лева отгоре, а зимните са по-добри от всичко друго за тази цена. Казвам го от личен опит.
                      О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Първоначално публикуван от tef4o Преглед на мнение
                        Ако все още не си напазарил, що не провериш за Roadstone? Цената е съата, най-много с 5 лева отгоре, а зимните са по-добри от всичко друго за тази цена. Казвам го от личен опит.
                        Колега, темата е само за Корморан и Малатеста!
                        0887 526 564/ 0897 933 755 /

Коментар

Първоначално публикуван от lyubo73 Преглед на мнение
                          Колега, темата е само за Корморан и Малатеста!
                          Останах с впечатление, че колегата си търси евтини и читави зимни гуми. Ако е само за корморана - сори, някой модератор да го трийне. Между другото не продавам гуми
                          О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

Има и други хубави..и аз не продавам гуми...
                            Виден столичен ихтиолог

Коментар

Аз едно Уно го карам вече 3 години с Корморанки (и летни и зимни) и съм много доволен; то повече от 140 км/ч не съм вдигал, но гумите са супер

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 0 потребители онлайн. 0 потребители и 0 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                              X