Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Vredestein Wintrac 4Xtreme vs Bridgestone Blizzak (LM-25)

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Vredestein Wintrac 4Xtreme vs Bridgestone Blizzak (LM-25)

По принцип съм фен на Бриджстоун и поръчвам от тях като съм убеден, че гумите им издържат доста повече от разни дебици, фулди, марангони, корморани и всякакви подобни изчадия. Карал съм с всяка една от посочените. Обаче, размерът 225/65/17 който ми трябва идва нещо много солен от Бриджстоун - 330 лева за брой или 1320 за комплект.

Гледам в нета супер отзиви за посочения модел Вредещайн. Много са красиви в същото време:

http://www.vsenaauto.cz/pneumatiky/_pics/VRWX.jpg

Тестовете на ADAC ги поставят на първо място по ред критерии. Някой, от собствен опит, може ли да сподели какво мисли за тия гуми?
    Vitara 2.0 V6
    Honda CRV (Gen 1)
    Honda CRV 2.2 I-CTDI (Gen 3)
    ВАЗ 2131

До: Vredestein Wintrac 4Xtreme vs Bridgestone Blizzak (LM-25)

Първоначално публикуван от ixeos Преглед на мнение
    По принцип съм фен на Бриджстоун и поръчвам от тях като съм убеден, че гумите им издържат доста повече от разни дебици, фулди, марангони, корморани и всякакви подобни изчадия. Карал съм с всяка една от посочените. Обаче, размерът 225/65/17 който ми трябва идва нещо много солен от Бриджстоун - 330 лева за брой или 1320 за комплект.

Гледам в нета супер отзиви за посочения модел Вредещайн. Много са красиви в същото време:

http://www.vsenaauto.cz/pneumatiky/_pics/VRWX.jpg

Тестовете на ADAC ги поставят на първо място по ред критерии. Някой, от собствен опит, може ли да сподели какво мисли за тия гуми?
    Преди години се занимавах с продажба на гуми на едро.
    Моите впечетления от марката са отлични!
    Качеството е на световно равнище!
    Важен е моделът и да се гледа дота /да са пресни/.
    Успех! Няма да сгрешиш!
    ________________________________________________________________________________________
    Grand Cherokee WJ 3.1TD 1999
    HARLEY DAVIDSON - HARITADGE SOFTAIL CLASIC 2006

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
    X