Поредната простотия която направих днес.Мисля че гумата ще се държи доста по добре в този вид.Гумата е КАЙМАН.Дайте малко коментарчета ако някой е правил това.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Да изчистим малко от грайфера.
Свий
X
-
До: Да изчистим малко от грайфера.
Първоначално публикуван от Евгени turboto Преглед на мнениеПоредната простотия която направих днес.Мисля че гумата ще се държи доста по добре в този вид.Гумата е КАЙМАН.Дайте малко коментарчета ако някой е правил това.
Първо поради причините изброени по-горе от CJ.Също така ми се струва, че грайфера ти е малък и с тези ''подобрения'', които си направил в кал ще се замазва.
Коментар
-
Първоначално публикуван от walker Преглед на мнениеНе съм много сигурен, че ще се държи по-добре в този вид.
Първо поради причините изброени по-горе от CJ.Също така ми се струва, че грайфера ти е малък и с тези ''подобрения'', които си направил в кал ще се замазва.sigpic
Коментар
-
Първоначално публикуван от CJ_7 Преглед на мнениеИнтересува ме с колко кг. олекна гумата?sigpic
Коментар
-
Първоначално публикуван от Евгени turboto Преглед на мнение;Ми точно грайфера ми е 19мм дълбок.И как точно ще се замаже в кал да ми обясниш,че никога до сега не съм влизал в такова нещо.
Естествено може и да не съм прав.
Коментар
-
Първоначално публикуван от r_vardarov Преглед на мнениеЩе е доста по -добра,по редкия грайфер тегли по-добре.sigpic
Коментар
-
Изобщо няма да се замазва дори и да е с наполвина граифер на тоя,при това освободено пространство между граиферите ще се самопочиства още по добре,само да има кво да я развърти,на кал ще е бомба,може би даже по добре от преди,имам съмнения обаче че ще вибрира доста повече от преди на асвалта.LZ1BEL "Mud Angels" Stara Zagora
Warning: any change to the factory design of your vehicle has potential dangers which could result in injury or death.
Коментар
-
Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов Преглед на мнениеСупер е! Много ме кефи. Сега бих махнал и от страничните ( не се шегувам). Поне руснаците правят така (през едно).sigpic
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар