Не си помисляйте да си купувате каквото и да е от Autospot.bg! Още повече да им платите авансово, поради някаква тяхна, измислена причина! Взимат си ви париците и после ходи ги дири! Трети месец си чакам доставката на четири гуми, които ме изнудиха да платя авансово, защото били с доставка от Германия. Сигурно там изобщо не знаят за тях! Колкото вие видяхте гумите, толкова и аз! Подадох жалба за измамничеството им в КЗЗП, да видя каква ще я свършат. Отдавна нито на имейли ми отговарят, нито телефони ми вдигат. Бах'ти наглеците, живеят с абсолютно чувство за безнаказаност!!! ПАЗЕТЕ СЕ ОТ AUTOSPOT.BG!!!!!!!!!!!!
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Autospot.bg- онлайн магазин за гуми и авточасти. ИЗМАМНИЦИ!!!
Свий
X
-
КЗП са взаимодействали с измамните Аутоспот.бг и парите вече са ми въстановени по сметката ми! Благодарности на КЗП! Препоръчвам на всички измамени от Аутоспот.бг, да се жалват през сайта на комисията. Действат бързо!Първоначално публикуван от tj68 Преглед на мнениеНе си помисляйте да си купувате каквото и да е от Autospot.bg! Още повече да им платите авансово, поради някаква тяхна, измислена причина! Взимат си ви париците и после ходи ги дири! Трети месец си чакам доставката на четири гуми, които ме изнудиха да платя авансово, защото били с доставка от Германия. Сигурно там изобщо не знаят за тях! Колкото вие видяхте гумите, толкова и аз! Подадох жалба за измамничеството им в КЗЗП, да видя каква ще я свършат. Отдавна нито на имейли ми отговарят, нито телефони ми вдигат. Бах'ти наглеците, живеят с абсолютно чувство за безнаказаност!!! ПАЗЕТЕ СЕ ОТ AUTOSPOT.BG!!!!!!!!!!!!
- 7 likes
Активност за темата
Свий
Тук са 2 потребители онлайн. 1 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар