Обява

Свий
Няма добавени обяви.

14" гуми таралежки ?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: 14" гуми таралежки ?

Колата наистина е само за шоу,купих я бракувана от полицията .За диференцияла имам още една за части,та имам всичко,но незнам какво е счупено.За заваряване на дифа съм го мислил,но все не се навивах,страх ме беше да не счупи нещо,сега така и така е счупен .Хубавото е че колата не се кара по асвалт и може и заварен,но с тези гуми нямам нужда от такъв,колата не знае назад.
    SUBARU FORESTER 2002g AWD LSD-DIF. Човек може да живее без храна 1 месец,без вода 1 седмица,без въздух 1 минута,а без акъл цял живот...

Коментар

Мисля, че колегата Zenit е прав - дифа е заминал от преди. Ако я караш без товар, не е толкова лесно да го строшиш, въпреки гумите. Предполагам, че единия сателит е "оплешивял". Като сменяш, сменяй цялата касета, щото тръгнал ли е някой зъб, гаранция са пред заминаване и останалите.
      Тероризирали сме такава машина - много добри впечатления!
      Не бъзай със заваряването, то за това винаги има време
      О879 342 54О Не си пъхайте пръстите където ви падне, не са чак толкова много...

Коментар

ето какви таралежки сложих и са 13"
        на бъгито ми
        Прикачени файлове

Коментар

Дай малко инфо за бъгито,аз днес свалих дифа,планети и сателити са за боклука .Добре че имам още една кола за части
          SUBARU FORESTER 2002g AWD LSD-DIF. Човек може да живее без храна 1 месец,без вода 1 седмица,без въздух 1 минута,а без акъл цял живот...

Коментар

абе,колега гледам на една от снимките там зад тоиотата имаш някви джанти,мисълта ми е ,че търся някви метални 13 или 14 с 4болта дали пък нямаш случаино 4 да ми продадеш ?
            [SIZE=5][SIZE=2][/SIZE]

[/SIZE]

Коментар

За съжаление нямам колега...

Коментар

здраве да е
                [SIZE=5][SIZE=2][/SIZE]

[/SIZE]

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                X