Здравейте колеги, търсих отворени теми относно за гумите Maxxis AT 980 , но не намерих. Та въпросът ми е. Някой карал ли е от тези гуми и какво ви е мнението? Трябват ми предимно за зимата, ще карам 80% по асвалт(като ще е смесено каране - градско и извън градско) и 20% в гора. Дали са много шумни при скорост 100-110 км/ч. Размера на който съм се спрял е 215/70/16 за Гранд Витара 1.6 94 К.с.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Гуми Maxxis at 980
Свий
X
-
Ще следя темата, в момента търся точно този размер АТ. За мен този максис е доста скъпа, даже подминава моя фаворит Wrangler, като между двата бих избрал втория. Карал съм Дуратрак на вранглер и зимата си беше отличен, не е свалян 5 години от джипа. Иначе това си е копие на BFG, тук казват, че не държи на мокро и сняг след 1-2 години.Ford Maverick II 2.3 XLT
Ford Mondeo MK5
-
Аз карам с тези от миналата зима https://coopertire.com/en-us/find-ti...coverer-at3-4s . Много съм доволен, на пътя се държат като шосейни и на сняг и лед се държаха като зимни. Тихи са и вече 15к км не са мръднали.Hyundai TERRACAN J3 2,9 CRDI 200HP 2" lifted on 31" Cooper Discoverer AT3 4s
Ford Fiesta 1.4 Tdci
Коментар
-
И на мен ще ми е интересно мнение на човек който евентуално ги ползва целогодишно, щото отдавана съм се огледал в тях, предвид размера 255/70/15 и дефицита на АТ алтернативи при него.
Мен ме интересуват за целогодишна унисекс употреба, която в момента при мен е 60÷70% градско (в което вкарвам всичко до 30мин след околовръстното), 20÷30% горско и 10% извънградско и магистрали.
В момента съм с Бриджстоун НТ, които ми покриват нуждите, но зимните разходки са ми само до хижи с разчистени или що-годе утъпкани пътища, а при градските шорткътове, които ползвам често, и са 100% офф, съм на тръни когато е мокро, щото пълните с вода коловози от камиони ги минавам на втора с газ до край, което чест предпочитам пред мократа или влажна висока трева отстрани.
Ясно е, че универсални гуми няма, нооо ...
ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
-
Всъщност, докато пишех поста, през цялото време съм си мислел за Максис АТ-771, та май не е баш по темата.
АТ-980 беше изборът ми за размер 30/9.5/15, но когато поне половината от возията ми беше в гората и то по 100% черно, което, за съжаление, правя доста по-рядко и не е повече от ⅓ от пробегът ми.ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
-
Първоначално публикуван от ragiovski Преглед на мнениеКолеги, а тези Roadcruza RA1100 . Имате ли някакво мнение. Във форума четох за тях и има доста позитивни мнение , но мен ме интересува как се справят в зимни условия ?Който търси , намира !
Човекът е човек, когато е на път !
Коментар
-
Ако зимата си често или постоянно там където си е баш зима със сняг, най-добре си купи зимни гуми, и то по-зимни, като трябва да си наясно, че за друго не стават.
Много хора си мислят, че са подходящи за кал, но много лесно се запълват, освен че на топъл асфалт ще ги изпечеш, като после не стават за мокър асфалт, камо ли за зимата.ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
- 1 like
Коментар
-
Първоначално публикуван от Asen Kushlev Преглед на мнениеЩе следя темата, в момента търся точно този размер АТ. За мен този максис е доста скъпа, даже подминава моя фаворит Wrangler, като между двата бих избрал втория. Карал съм Дуратрак на вранглер и зимата си беше отличен, не е свалян 5 години от джипа. Иначе това си е копие на BFG, тук казват, че не държи на мокро и сняг след 1-2 години.
Коментар
-
Първоначално публикуван от Пенчо Преглед на мнение
Кое не държи BFGto или Максиса? Щото предишния ми комплект BFG изкара 6години и 80000км, че ги и продадох след това за 300лева. И не съм усетил някакъв проблем на мокро или сняг.
Ford Maverick II 2.3 XLT
Ford Mondeo MK5
Коментар
-
Първоначално публикуван от Asen Kushlev Преглед на мнениеКакто казах, чел съм го тук в този форум.
Коментар
-
Аз така и не разбрах, за кои гуми си чел или чул?Ford Maverick II 2.3 XLT
Ford Mondeo MK5
Коментар
-
Първоначално публикуван от Asen Kushlev Преглед на мнение
BFG
Коментар
-
Това ми напомня за приказката Кума Лиса и киселото грозде.
Ford Maverick II 2.3 XLT
Ford Mondeo MK5
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар