Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Гуми в Пловдив къде?

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

До: Гуми в Пловдив къде?

Първоначално публикуван от Аndro 160 Преглед на мнение
    Много малка разлика в цената?
    Ами аз лично съм ги купил от там на тази цена,също още 4 комплекта по 4 гуми,затова и му препоръчвам това место.

А по въпроса за вносителите на гуми,който някои колеги коментират искам да кажа че вносители на гуми BF Goodrich много,но официалния представител е един,и там отстъпките са най-големи.
    ТЛК 80 4,2ТД-95г

Коментар

Тея на Пазарджишко шосе са Диана. Познавам собственика, доста амбициозен човек, официален вносител на повечето известни марки гуми, но въпреки това при тях е по - скъпо и като еденична цена на гума и като работа.
      А това, че са свили оргинални капачки на вентили е просто скандално на фона на скъпите комплекси и в София и в Пловдив.
      Не бързай ако искаш да стигнеш

Коментар

Първоначално публикуван от Красимир Начев Преглед на мнение
        Ами аз лично съм ги купил от там на тази цена,също още 4 комплекта по 4 гуми,затова и му препоръчвам това место.

А по въпроса за вносителите на гуми,който някои колеги коментират искам да кажа че вносители на гуми BF Goodrich много,но официалния представител е един,и там отстъпките са най-големи.
        320 лв. за 285/75/16 е добра цена. 235/75/15 е с 4-5 размера надолу и 300лв. е много висока цена. Колегата или е намерил най скъпата гумаджийница, или се е объркал.

Коментар

Цени от късна пролет в Диана:
          Гудрич MUD 235/75/15 - 260лв/бр с ДДС
          Гудрич АТ 235/75/15 - 239лв/бр с ДДС
          Генерал АТ2 235/75/15 - 167лв/бр с ДДС
          Диана продават вече и Cooper.
          За Райчев и Медина Мед по същото време - никакви наличности, на каквито и да било гуми за джипки, които малко от малко да стават за извън пътя.
          За регенерати провери при Жоро на моста на Гирджика
          Кой продава Kumho в Пловдив?
          о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Като няма наличност за колко време могат да докарат? Информативно просто/ако си питал разбира се/, щото ако е добра цената аз никога не тярса гуми супер спешно. Мисля, че винаги може да се потъркалят старите, квито и да са ако става въпрос за изчакване от 1-2 седмици. Иначе май се изисняват нещата къде да се търсят нови гуми в Пловдив.
            http://forum.offroad-bulgaria.com/%5...g%20%5B/img%5DFreelander 1.8, 16 v

http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictures/banner2.jpg
            http://ftp.domainbg.com/stojan/Pictu...rget=_blank%3E

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
              Цени от късна пролет в Диана:
              Гудрич MUD 235/75/15 - 260лв/бр с ДДС
              Гудрич АТ 235/75/15 - 239лв/бр с ДДС
              Генерал АТ2 235/75/15 - 167лв/бр с ДДС
              Диана продават вече и Cooper.
              За Райчев и Медина Мед по същото време - никакви наличности, на каквито и да било гуми за джипки, които малко от малко да стават за извън пътя.
              За регенерати провери при Жоро на моста на Гирджика
              Кой продава Kumho в Пловдив?
              Цените са актуални и днес .
              В Диана цената е 260 лв/бр , а същите в Райчев - 295 ле/бр .....
              Изводите за вас .
              Ето и координатите на търговците :
              Диана - 0886/200-244 Пазарджишко шосе - след Техномаркет

Райчев - 032/673-457 ул."Бр. Бъкстон " 134 - зад строителен център " РИЛА "

Регенерат - гумажииницата на бул."Васил Априлов "- посока към р.Марица -където свършва паважа в ляво - има ги изложени на тротоара . След полицейското управление .....

Коментар

Марине, не съм питал за срокове, защото като си с намерение да мърдаш от стандартния размер е хубаво гумата да е там, да може да я премериш
                bgbul, и в тази гумаджийница има регенерати, но мисля при Жоро цените са по-добри
                о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

Първоначално публикуван от stojan_defender-a Преглед на мнение
                  Марине, не съм питал за срокове, защото като си с намерение да мърдаш от стандартния размер е хубаво гумата да е там, да може да я премериш
                  bgbul, и в тази гумаджийница има регенерати, но мисля при Жоро цените са по-добри
                  Къде се намира тази - " при Жоро "...... съжалявам ... но не я знам - а често опирам до гуми ..
                  Ако не знаеш адреса обясни като на .... не пловдивчанин - ще се ориентирам . Надявам се ?
                  Благодаря !

Коментар

Така като го гледам на картата трябва адреса да е бул. "Руски" 1, или някъде около него
                    о 88 з 417 оо 4 - Стоян

Коментар

KUMHO продават дистрибуторите на Боряна - www.avtogumi.com
                      Не бързай ако искаш да стигнеш

Коментар

Първоначално публикуван от начинаещ Преглед на мнение
                        KUMHO продават дистрибуторите на Боряна - www.avtogumi.com
                        Те в тоя сайт предлагат и Йокохама на добри цени /не че някой пита, но имат много добри джипови гуми/. Видях, че имат дистрибутори в цялата страна /смятай щом само в Смолян има 3-4 и даже някой в Рудозем /. Трябва обаче да се провери дали цените навсякъде ще са еднакви и приемливи, щото аз с такива дистрибутори имам лош опит. Всеки си продавата на квато цена иска, а някои центрове за гуми са дистрибутори на 2-3 фирми и става...
                        Последно редактирано от marin199; 12-08-09, 14:55.

Коментар

Друго място за гуми е Автокомплекс Диком на бул Южен ,след затвора до сервиза на Ицо форда посоко към магазин Рила.Само за нови гуми.
                          [SIGPIC][/SIGPIC]
                          RR Classic

Коментар

Вчера по обиколих малко от магазините да добия информация.Оказа се че в Медина Мед Bridgestone i BFG нямат не се занимават с тези марк икакто се изрази господина Раичев казаха за BFG m/t 206лв за 215/75/15 .После отидох и до моста на герджика да номера е "Руски 1" няма как да се сбарка.Там проверих за малатеста цената беше 140лв за същя размер утре най-вероятно че видя и друдите посочени места.В райчев казаха за доставка до 2 дена.
                            А да ви попитам за Bridgestone Duelar M/T като цена с BFg май не е голяма разликата но какви са ви впечатленията

Коментар

Първоначално публикуван от rotter Преглед на мнение
                              Вчера по обиколих малко от магазините да добия информация.Оказа се че в Медина Мед Bridgestone i BFG нямат не се занимават с тези марк икакто се изрази господина Раичев казаха за BFG m/t 206лв за 215/75/15 .После отидох и до моста на герджика да номера е "Руски 1" няма как да се сбарка.Там проверих за малатеста цената беше 140лв за същя размер утре най-вероятно че видя и друдите посочени места.В райчев казаха за доставка до 2 дена.
                              А да ви попитам за Bridgestone Duelar M/T като цена с BFg май не е голяма разликата но какви са ви впечатленията
                              Тва за Медина Мед ми е много странно, щото те в сайта си се сочат, като официален вносител на BFG. Аз лично съм питал в Стара Загора за BFG AT, като за моя размер казаха дори, че имат налични. За BFG MT не съм търсил никога и не знам дали е голяма разликата с АТ, но цената на Райчев ми се вижда доста приемлива. Малатеста цените са такива общо взето, като е добре, че поне не е по-скъпо. Виж някои от представителите на Боряна от линка даден по-горе от колегата. В Пловдив трябва да са поне 3ма.

Коментар

Първоначално публикуван от bgbul Преглед на мнение
                                Цените са актуални и днес .
                                В Диана цената е 260 лв/бр , а същите в Райчев - 295 ле/бр .....
                                Изводите за вас .
                                Ето и координатите на търговците :
                                Диана - 0886/200-244 Пазарджишко шосе - след Техномаркет

Райчев - 032/673-457 ул."Бр. Бъкстон " 134 - зад строителен център " РИЛА "

Регенерат - гумажииницата на бул."Васил Априлов "- посока към р.Марица -където свършва паважа в ляво - има ги изложени на тротоара . След полицейското управление .....
                                А ти попита ли в Райчев за отстъпка? щото в Диана има до 10% и то за редовни клиенти и много скъп монтаж и баланс, а в Райчев може да се пазариш до 15-18% и плащаш само тежестите на баланса.
                                Impreza WRC STI

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                                X