Колеги,може ли някои да ми каже от каде мога да намеря такива гуми 13цола е размера.Мисля да ги слагам на Панда 4x4.Даите съвет дали ще излезе нещо,и някъде в нета да погледна цени.Мерси
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Гуми за мотокултиватор
Свий
X
-
По-скоро виж от АТV дали няма да има подходящ размер. Но мисля че и с едните и с другите ще съсипеш веднага трансмисията.Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
-
...
Куадра,това е кола която се кара веднаж в седмицата само по черните патища,т.е.не мислиа че 5-10км на седмица ще я разбият.А заЩто мислиш така?А какво ще кажеш за тези дето са си закола<но имат едра шарка за кал:http://picvalley.net/show.php?2006/0...cb207cbdd9.jpgSUBARU FORESTER 2002g AWD LSD-DIF. Човек може да живее без храна 1 месец,без вода 1 седмица,без въздух 1 минута,а без акъл цял живот...
Коментар
-
Въпросът не е в дългото каране а в много по-високите натоварвания които ще понесе ако я закопаеш с тези гуми...Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.
Коментар
-
Re: ...
Първоначално публикуван от BOBI_27MКуадра,това е кола която се кара веднаж в седмицата само по черните патища,т.е.не мислиа че 5-10км на седмица ще я разбият.А заЩто мислиш така?А какво ще кажеш за тези дето са си закола<но имат едра шарка за кал:http://picvalley.net/show.php?2006/0...cb207cbdd9.jpg
Коментар
-
..
тук вече сам поставен пред нова дилема:От каде да ги купия и колко горе долу ще струват,ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ?SUBARU FORESTER 2002g AWD LSD-DIF. Човек може да живее без храна 1 месец,без вода 1 седмица,без въздух 1 минута,а без акъл цял живот...
Коментар
-
...
55лв едната броика,така ли?Казваи или пиши на лична.А като казваш само 2бр,те за задни,или за предни да са?SUBARU FORESTER 2002g AWD LSD-DIF. Човек може да живее без храна 1 месец,без вода 1 седмица,без въздух 1 минута,а без акъл цял живот...
Коментар
-
...
и аз така мислех,ама....щото колегата казва 2 и аз....,ама нали трябва да се 4-те еднакви....,а случаино да има някакав саит????SUBARU FORESTER 2002g AWD LSD-DIF. Човек може да живее без храна 1 месец,без вода 1 седмица,без въздух 1 минута,а без акъл цял живот...
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар