Някой има ли по-конкретно мнение за тези гуми? Размера е 215/65/16 ще се карат на Форестър 3.
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Мнение за Bridgestone Blizzak DM-V2
Свий
X
-
За сняг и лед е супер, но е доста мек каучука и при сухо и топло време направо се разпада. Иначе за тежка зима е идеалната гума, просто нашите зими на последък не са тежки.Hyundai TERRACAN J3 2,9 CRDI 200HP 2" lifted on 31" Cooper Discoverer AT3 4s
Ford Fiesta 1.4 Tdci
-
Преди години карах 2 зими с такива на Rav4 2-ра генерация. Гумите все още се карат на друг автомобил - както колегите горе казват, страхотна гума за тежки зимни условия, обаче над 10 градуса ставаше адски мека и почваше да се гъне прекалено много. Просто нямаме такива условия вече и поне според мен няма смисъл от нея, освен ако ако не живеете в планината и нямате 3 месеца сериозна зима. Иначе относно самата гума - на 4 зими имаше значително по-добро поведение от силно прехвалената според мен lassa competus winter 2 като нова - и 2те карани на 1 и същ автомобил. С ласата баща ми се завъртя в един завой , а гумата беше чисто нова и уж я бяхме взели да сменим бриджстоуна, които ставаше вече на 4 зими. Ми след това ласата отиде за лятна а бриджстоуна все още има 1 зима живот и тази ще му е последна.Последно редактирано от Arbiter_of_soul; 02-10-20, 08:29.
Коментар
-
На нас клиренс ни трябва , не скорост
Коментар
-
Пичове, шиповете не са гумени, нито са на гумата още от матрицата.
Със същият успех в/у гумата могат да се монтират вериги или по-модерни алтернативи, но те не са част от гумата, като дори не е нужно гумата да е зимна.
Няма гуми за лед !ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар