След доста часове работа, ето какво сътворихме:
Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Стойка за резервна гума
Свий
X
-
До: Стойка за резервна гума
Ето къде е калъфа, идеално пасва на Експлорера.Стоиката е станала много сполучливо.Последно редактирано от Stefan Dimov; 09-07-09, 16:00.
-
Първоначално публикуван от ivotosod Преглед на мнениеСлед доста часове работа, ето какво сътворихме:LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
www.ADV-Bulgaria.com
Коментар
-
Първоначално публикуван от ivotosod Преглед на мнениеСлед доста часове работа, ето какво сътворихме:no signature no problems
Коментар
-
Супер!
Приемаш ли поръчки за изработка?Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!
"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."
Коментар
-
Да, знам за номера и в най-скоро време ще го сменя с правоъгълен и ще го изместя въру лявата част на бронята заедно с осветлението.
Относно размерите на стойката - сам я конструирах според много изисквания: да се отваря прозореца, да се стига до ключалката, да не закрива стоп и мигач, да не е прекалено ниско, да е лесна за употреба да е ефектна без да се натрапва и на всичко отгоре да е здрава.
До тук всичко беше лесно, но при започване на монтажа установихме, че не сме догледали една подробност - между пластмасата и гредата на бронята има наклон от около 5-7 градуса. И като се започна с едни втулки - мерене, пилене, подравняване и всичко това да е в една равнина. Беше голям кошмар. На една от снимките се вижда разликата. Само като си помисля какво чудо беше, направо не е истина. Цялата дивотия беше в това, че го правехме вечер след 19 часа. Но няма значение резултата е налице и аз съм удовлетворен. Радвам се, че и на вас ви е допаднала идеята. Имам чертежите на AutoCad, който иска мога да му ги пратя, а от там насетне е индивидуално за всеки автомобил. Не мога да кажа и приблизителна цена(на крайното изделие), защото не съм водил сметки и почти всичко го правихме заедно с един приятел, ползвахме и чужди услуги(напр. ерозийна машина). Полирането обаче го извършихме ръчно. Ето и няколко фотоса.Приятели не се печелят - губят се завинаги.
УМЪТ НЕ Е ЗА ВСЕКИ
Времето е ценно, само ако не бързаш.
0889623098
Коментар
-
Ето и нещо подобно, случило се на моя звяр( мнение 44) http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=36539&page=3LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
www.ADV-Bulgaria.com
Коментар
-
Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнениеЕто и нещо подобно, случило се на моя звяр...Приятели не се печелят - губят се завинаги.
УМЪТ НЕ Е ЗА ВСЕКИ
Времето е ценно, само ако не бързаш.
0889623098
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.
Коментар