Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Стойка за резервна гума

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Стойка за резервна гума

След доста часове работа, ето какво сътворихме:
    Прикачени файлове
    Приятели не се печелят - губят се завинаги.
    УМЪТ НЕ Е ЗА ВСЕКИ
    Времето е ценно, само ако не бързаш.
    0889623098

До: Стойка за резервна гума

Ето къде е калъфа, идеално пасва на Експлорера.Стоиката е станала много сполучливо.
    Последно редактирано от Stefan Dimov; 09-07-09, 16:00.

Коментар

Първоначално публикуван от ivotosod Преглед на мнение
      Трябва да премстите номера, че так сте удобна плячка за всеки поличай. По закон нищо н трябва да закрива дори и малка част от номера, а при вас не се виждат 2 букви.
      LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
      www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от ivotosod Преглед на мнение
        Браво супер е. Дай ако имаш снимки на закрепващия механизъм и на захващането на оста към бронята.
        no signature no problems

Коментар

Супер!
          Приемаш ли поръчки за изработка?
          Човешко е да се греши... Но това че грешиш, още не означава, че си станал ЧОВЕК!

"Когато някой не може да направи нещо, поради недостатък на сили, той вини за това случая."

Коментар

Да, знам за номера и в най-скоро време ще го сменя с правоъгълен и ще го изместя въру лявата част на бронята заедно с осветлението.
            Относно размерите на стойката - сам я конструирах според много изисквания: да се отваря прозореца, да се стига до ключалката, да не закрива стоп и мигач, да не е прекалено ниско, да е лесна за употреба да е ефектна без да се натрапва и на всичко отгоре да е здрава.
            До тук всичко беше лесно, но при започване на монтажа установихме, че не сме догледали една подробност - между пластмасата и гредата на бронята има наклон от около 5-7 градуса. И като се започна с едни втулки - мерене, пилене, подравняване и всичко това да е в една равнина. Беше голям кошмар. На една от снимките се вижда разликата. Само като си помисля какво чудо беше, направо не е истина. Цялата дивотия беше в това, че го правехме вечер след 19 часа. Но няма значение резултата е налице и аз съм удовлетворен. Радвам се, че и на вас ви е допаднала идеята. Имам чертежите на AutoCad, който иска мога да му ги пратя, а от там насетне е индивидуално за всеки автомобил. Не мога да кажа и приблизителна цена(на крайното изделие), защото не съм водил сметки и почти всичко го правихме заедно с един приятел, ползвахме и чужди услуги(напр. ерозийна машина). Полирането обаче го извършихме ръчно. Ето и няколко фотоса.
            Прикачени файлове
            УМЪТ НЕ Е ЗА ВСЕКИ
            0889623098

Коментар

Ето и нещо подобно, случило се на моя звяр( мнение 44) http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...t=36539&page=3
              LZ1LRE, Range Rover 300Tdi
              www.ADV-Bulgaria.com

Коментар

Първоначално публикуван от zzlatev Преглед на мнение
                Ето и нещо подобно, случило се на моя звяр...
                Е поне се досещаш, как сме го направили и ние. Честито и на теб - надявам се да си взел вече лебедката.
                УМЪТ НЕ Е ЗА ВСЕКИ
                0889623098

Коментар

Станало е много хубаво ,ако не бях го видял начина на направа щях да си помисля че стойката е оригинална ;Браво !

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                  X