Обява

Свий
Няма добавени обяви.

Малатеста Каиман

Свий
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Изчисти всичко
нови мнения

• Малатеста Каиман

Искам да попитам ако някои е пробвал и знае.
    Има ли зависимост между това колко е шумна гумата и това колко е напомпена. Идеята е да станат по тихички че сега като вдигна 60 и почва да ме хваща страх.
    Или глупости говоря

Напълно нормално е да шуми, все пак е само за кал. Не ги карай на асфалт, защото ще ги съсипеш за нула време, а заоблиш ли ръбовете спират да се чистят и стават само за показване пред кафето. Относно налягането при мен не даде никакъв резултат. Помпал съм ги от 1.8 до 2.4 и все шумят.
    IvoVarbanov.bg

Коментар

Мисля че Каймана си шуми, все пак страничните грайфери са на доста голямо разстояние един от друг. Аз от Кобрата съм много доволен, но все пак тя е различна.
      Веднъж влюбен в американски автомобил след време с ужас установяваш че всичко най-прекрасно на този свят е или неикономично, или неекологично, или не се побира в гаража.

Коментар

Re: Малатеста Каиман

Първоначално публикуван от kinex
        Искам да попитам ако някои е пробвал и знае.
        Има ли зависимост между това колко е шумна гумата и това колко е напомпена. Идеята е да станат по тихички че сега като вдигна 60 и почва да ме хваща страх.
        Или глупости говоря
        по-твърди би трябвало да са по-тихи /по-малък контакт с пътя, дори може да лягат само по средата/... има такива американски гуми - страничните им блокчета са над асфалта и се забиват само при мека настилка...
        помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

Не че с тях трябва да тестваш с 200км/ч по магистралата.ВНИМАВАЙ това са регенерати И др. са прави:на асфалт се търкат повече отколкото на кал Ама пък сега можеш да извадиш и танк от калта с "ДЗВЕРО"
          0885 477 440 "Чибуратор-тЕАм"

Коментар

Дзверо-меро ебаси купона. Все идно карам Икарус. Отиде ми максималната скорост на 50км/ч. УЖАС.
            Ама в калта. Танка Руди
            Явно спешно се нуждая от джанти.

Коментар

А раздатката оправи ли
              RB Patrol Team

Коментар

хаха, това е разликата м/у тез каймани и гудиърските МТ/Р-и или тръксус-а на асфалт се губи скорост но далеч не много )), аз вече толкоз съм свикнал, че не ми прави фчепетление

Коментар

ДО ВСИЧКИ

само искам да кажа, че тази гума е възможно най-глупавата реплика на SIMEX. НЕЩОТО хапи здраво и хвърля протектори от онези дето са топъл регенерат на разбъркано. опитайте с FEDIMA SIROKO
                  ...TO THE LAST BREATH...ОФРОУД РАЛИ ''ЧЕРНО МОРЕ 2018''- 15 ГОДИНИ ЗАЕДНО

Коментар

стига бе, КАЙМАН е гордостта на ГОЛДИ
                    помогнете да открием откраднатите двигатели http://forum.offroad-bulgaria.com/sh...ad.php?t=59117

Коментар

...предпочитам BF Goodrich разликата в цената с регенерат fedima маи не е голяма но до тогава ще си търкалям malatestata
                      ------------------------------------
                      тел. O878 9ЧЧ 999

Коментар

Първоначално публикуван от CJ_7
                        ...предпочитам BF Goodrich разликата в цената с регенерат fedima маи не е голяма но до тогава ще си търкалям malatestata
                        Гудрича мт е сравнително шумна и с никакви качества в кал.
                        LZ1VMH

Коментар

Първоначално публикуван от GOLDY-Владиан Христов
                          Първоначално публикуван от CJ_7
                          Гудрича мт е сравнително шумна и с никакви качества в кал.
                          За шума не си прав, не може изобщо да се сравнява с която и да е малатеста, но пък за калта си 100 %
                          no signature no problems

Коментар

хмм, нямам идея за калта, не съм пробвал, но доста пъти е минавал някой с такава покрай мен и привсе бавмата скорост /как инак да различа марка и модел / се е чувало ужасно боботене...

Коментар

Активност за темата

Свий

В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.

Най-много потребители онлайн 8,787 в 16:37 на 21-06-23.

Зареждам...
                            X