Обява
Свий
Няма добавени обяви.
Избор и сравнение на АТ гуми
Свий
X
-
От: Избор и сравнение на АТ гуми
Първоначално публикуван от bushiDO Преглед на мнениеКъде това? Щото аз като си търсех гуми бяха на подобни и по-високи цени и в добавка бяха дефицитни като през соца и въпреки, че Duratrack-a ми беше първоначалният избори си взех BF Goodrich AT KO2 и въобще не съжалявам!
Ич да не е драскат:
[ATTACH=CONFIG]899231[/ATTACH]

Е то и аз бях с АТ гуми - General Grabber. Само дето моят номер е по-здраво завинтен на бронята
Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.
Коментар
-
Ха - ти ли беше с яката фронтера без калнициПървоначално публикуван от Alexfield Преглед на мнениеЕ то и аз бях с АТ гуми - General Grabber. Само дето моят номер е по-здраво завинтен на бронята
[ATTACH=CONFIG]899274[/ATTACH]
Иначе гуудрича все пак е по-яката гума защото ти имаш хиляда блокажа и огромни гуми, а аз дори нямам и LSD на задния диф, а издрасках от първия път
В Космоса никой няма да чуе писъка ти....
Коментар
-
"Диана" са представители на Kumho за България от миналата година, а преди това бяха "Боряна груп", но там беше трагедия.Първоначално публикуван от IvanVG Преглед на мнениеДа кажа че Кумхото ми грабна интереса, но къде може да се види цена? Мисля за 265/70/16....ОМ602->Tremec T5WC->Borg Warner 4408E 1:1/2.48:1->DANA30/103.4in/DANA44->29"AT
Коментар
-
Обещавам следващият път със Силвърите. Този път нямах време. Чудех се дали си ти. Да бях питал. Свършено вече.Първоначално публикуван от bushiDO Преглед на мнениеХа - ти ли беше с яката фронтера без калници
Иначе гуудрича все пак е по-яката гума защото ти имаш хиляда блокажа и огромни гуми, а аз дори нямам и LSD на задния диф, а издрасках от първия път
Но си смел с тия гуми и липса на блокажи
Добре че намерихме номера...Русия е бензиностанция, въоръжена с ракети.
Коментар
-
Проверено многократно на две къси витари-дуратрака е много по-добър на сняг,утъпкан сняг от ал терейна на бф гудрич.Караме постоянно,така че не е впечатление от един път.Yamaha Yz450F
Suzuki Vitara V6 ''леко'' повдигната
Всичко с ''рошави''гуми!
Коментар
-
Не се надявай на отстъпки. Лъжат! Цените им са надути с 30% предварително, после дават мега отстъпка от 33%. По другите сайтове цената без отстъпки е толкова. Иначе аз взех Кумхо от Диана онлайн. След 2 дена дойде точно каквото поръчах, с пресен ДОТ от преди 4-5 месеца. По принцип ми отказаха опцията "Отвори преди да платиш", но реално гумите не бяха опаковани и строени в офиса на Спиди най-отпред (да не ги мъкнат назад), та ги разгледах преди да ги платяПървоначално публикуван от IvanVG Преглед на мнениеМерси! Трябва да си провея позициите че в Диана няколко приятеля ми говорят за повече от 30% отстъпка.Nissan Terrano 2,7 TDI
Коментар
-
Аз съм All Terrain 31'' на 5 сезона и 30 000 километра (вярвам 99% по асфалт, така заварих джипката от подписа ми). По време на първия сняг (30 см) за миналата година, Паджеро къса баса, 2,5 дизел, с 100% блокаж отзад, с 31'' Дуратраци на мисля 2 сезона, го вадихме на лебедка и въже вързани заедно, от баир, по който аз се изкачих едва ли не като на парад, след като той се беше блъскал в него 10 минути. А шофьора е много опитен и наистина знае какво прави. Просто проблема беше в гумите.Първоначално публикуван от ivo929 Преглед на мнениеПроверено многократно на две къси витари-дуратрака е много по-добър на сняг,утъпкан сняг от ал терейна на бф гудрич.Караме постоянно,така че не е впечатление от един път.
Така, че съм на мнение, че Дуратрак не е точната АТ гума за сняг. За кал може би е по-добра от All Terrain, защото има по-агресивна шарка. Това разбира се, се отнася за 31", предполагам, че ще има разлика с по-малки гуми. Аз лично съм усещал разликата на зимни вредщайн с размер 155/70/13 и пак същите, но с размер 195/60/15. По-големите по мое мнение не стават за нищо. Но всеки си има негово мнение за гумите, с които кара. Така, че да не се приеме като заяждане.
Поздрави.Николай Савов
Опел Фронтера А КБ, 2.0
+359885 07 00 92
Коментар
-
Първоначално публикуван от Bogoljub Gagic Преглед на мнениеА защо "Дуратрак" са значително по-евтини от "БФГ" ?
Ами, тук:Първоначално публикуван от bushiDO Преглед на мнениеКъде това? Щото аз като си търсех гуми бяха на подобни и по-високи цени и в добавка бяха дефицитни като през соца и въпреки, че Duratrack-a ми беше първоначалният избори си взех BF Goodrich AT KO2 и въобще не съжалявам!
сравнено с тук (и на други места):Първоначално публикуван от ония немците по интернет, знаете гиДата на издаване на фактурата: 19.09.2012
Номер на стоката: D39479
Стока: BF Goodrich All-Terrain T/A KO 235/70 R16 104/101S RWL (So)
Количество продукти в брой: 4
единична цена нето: 277.91 BGN (333.49 BGN brutto)
Първоначално публикуван от stoqn_ganev Преглед на мнениеЗдравей. Да , имам Duratrak - на 250 лв. От доста години се занимавам с гуми и наистина този модел на мен лично много ми харесва. Малко прозвуча като реклама
)В БГ пътната безопасност се решава със знаци 40 км/ч.
Коментар
-
Първоначално публикуван от IvanVG Преглед на мнениеТова сравнение с Кумхото ще е интересно!
Другата седмица ще има впечапление от планински/горски снежен път. Ще пробва без веригите
LR Discovery 300Tdi 1996
Subaru Outback 2.5 1998
Subaru Legacy 2.2GX 1995 - продадено ;(
Коментар
-
Хахаха видях Тони че е обул Дуратраци. И аз го питах как са той вика сложих ги вчера
Той преди беше с Кумхо, но МТ. Нали това е джипа му? Да не се бъркам....ама и на мен ми каза писна ми да слагам вериги.
Ловджийте в наше село джиткат по гората с чисто зимни Гудричи. Сега обуха едно куадра драйв със стари Купъри пак зимни и отзивите са че с АТ просто си не става, но те са екстремисти
Коментар
-
Хващам се на бас че,с дуратраците ще е много по добре спрямо това Кумхо.Не за друго но имам преки наблюдения между две сходни джипки,едната с дуратраци,другата точно с такова кумхо.За сняг говоря.Yamaha Yz450F
Suzuki Vitara V6 ''леко'' повдигната
Всичко с ''рошави''гуми!
Коментар
Активност за темата
Свий
В момента има 1 потребители онлайн. 0 потребители и 1 гости.
Най-много потребители онлайн 8,787 в 17:37 на 21-06-23.
Коментар